DNA-ul poate scoate Steaua din Europa! Ce parere ai?

Apropo.ro / 07.07.2008, 12:39
DNA-ul poate scoate Steaua din Europa! Ce parere ai?
FRF va relua judecarea "cazului valiza" pe baza probelor DNA, care vor deveni publice dupa ce dosarul va ajunge in justitie.

Federatia Romana de Fotbal va relua judecarea "cazului valiza" pe baza probelor DNA, care vor deveni publice dupa ce dosarul va ajunge in justitie.

Daca Steaua a scapat pentru moment de emotii, participand sezonul acesta in cupele europene, prezenta ros-albastrilor in sezonul viitor este pusa sub semnul intrebarii pana la finalizarea anchetei DNA.

“Decizia CAF nu se mai poate schimba, cazul este incheiat! Anu­la­rea hotaririlor precedente este un act de drept, nu ma pot opune. FRF a facut la UEFA o scrisoare favorabila clubului Steaua, pentru ca actiunea nu s-a materializat, n-a avut efecte, n-au fost dati banii. UEFA a fost clara, Steaua e admisa in Liga Campionilor in sezonul 2008-2009. Poate n-au inteles bine, nu se punea problema sa fie exclusa. UEFA a spus ca in functie de ce va urma, se va analiza pentru sezonul viitor”, a declarat Mircea Sandu.

Presedintele FRF a mai precizat ca Steaua ar fi trebuit sanctionata, deoarece este vinovata de coruptie pasiva in "cazul valiza".

"Cluburile care promit avantaje pentru a fi favorizate trebuie pedepsite, e coruptie. In cazul Stelei e coruptie pasiva, care se sanctioneaza", a mai spus Mircea Sandu.

Are dreptate Mircea Sandu?

Trebuia ridicata sanctiunea impotriva Stelei?

Comenteaza aici argumentele tale

DNA continua ancheta in "cazul valiza", iar in momentul in care procurorii vor trimite dosarul in instanta, probe concrete de coruptie, interogatorii si interceptarea convorbirilor telefonice, vor deveni publice.

"Din acel moment, FRF, prin comisiile sale, se poate sesiza si cazul poate fi repus pe rol, prin aparitia de noi probe", au declarat surse din cadrul FRF.

Crezi ca este o actiune premeditata impotriva Stelei?

Vor determina problele DNA eliminarea Stelei din Cupele Europene?

Comenteaza aici argumentele tale

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


 

Citeste si:

Nadal a intrerupt suprematia lui Federer la Wimbledon

Nadal a intrerupt suprematia lui Federer la Wimbledon

Rafael Nadal a castigat, duminica, pentru prima oara in cariera, turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, dupa ce l-a invins in finala pe …

Lobont si Moti au fost blocati de Rednic

Lobont si Moti au fost blocati de Rednic

Dupa meciul amical castigat de Dinamo, cu scorul de 2-1, in fata francezilor de la FC Nantes, antrenorul cainilor, Mircea Rednic, era multumit de evolutia jucatorilor sai…

Cristiano Ronaldo face 100 de milioane de euro

Cristiano Ronaldo face 100 de milioane de euro

Clubul Manchester United solicita gruparii Real Madrid suma de 100 de milioane de euro pentru transferul atacantului portughez Cristiano Ronaldo…

Jocul zilei

Clipul zilei

Electric Man Claxonatul interzis!
Lupta pentru a deveni cel mai puternic Stickmen din univers Cuvinte cheie: funny claxon speriat masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza