„Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, pe primul loc în box office-ul românesc în weekendul lansării

De: Nicoleta Lepădatu / 10.05.2022, 11:59
„Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, pe primul loc în box office-ul românesc în weekendul lansării

„Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, în regia lui Sam Raimi și cu actorii Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor în distribuție a intrat direct pe primul loc în box office-ul românesc în weekendul lansării, cu încasări de 3.103.778 de lei.

Doctorul Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către Multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff.

America Chavez și o versiune a doctorului Stephen Strange sunt urmăriți de un demon în spațiul dintre universuri în timp ce caută Cartea lui Vishanti. Strange este ucis și Chavez creează accidental un portal care transportă ea și cadavrul lui Strange pe Pământ-616, unde versiunea din acel univers a lui Strange îl salvează pe Chavez de un demon caracatiță cu ajutorul Vrăjitorului Suprem, Wong. Chavez explică că demonii o vânează pentru că ea are puterea de a călători prin multivers.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend coboară în această săptămână ocupantul primului loc de săptămâna trecuta, „Vikingul / The Northman”, cu încasări de 187.621 de lei.

În regia lui Robert Eggers („The Witch”, „The Lighthouse”), „Vikingul” îi are în distribuție pe Alexander Skarsgard, Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe și Björk.

„Vikingul” este un thriller epic despre răzbunare care explorează cât de departe poate merge un prinț viking pentru a căuta dreptate pentru tatăl său ucis.

Pe locul al treilea în box office-ul românesc de weekend din această săptămână se află animația „The Bad Guys”, cu încasări de 159.525 de lei.

Producția DreamWorks Animation în regia lui Pierre Perifel este bazată pe o seria de cărți bestseller New York Times, despre o echipă criminală de haiduci patrupezi care este pe cale să înfăptuiască cea mai provocatoare escrocherie de până acum – să devină cetățeni model.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești, în weekend, este completat de: „Sonic the Hedgehog 2”, cu încasări de 143.974 de lei, „Iepurele-Găină și Hamsterul Întunericului” (111.107 de lei), „Orașul pierdut/The Lost City”, de Aaron și Adam Nee (75.753 lei),  „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” (70.289 de lei), „Roșu aprins/ Turning Red”, de Domee Shi (66.369 de lei), „Morbius”, de Daniel Espinosa (32.505 de lei) și „Uncharted”, de Robert Fleischer (8.057 de lei).

CITEȘTE ȘI: : Filme despre care internauții cred că sunt mai bune decât cărțile pe care sunt bazate