Documentarul Netflix „Halftime” despre Jennifer Lopez, în premieră mondială în deschiderea Tribeca Festival

De: Nicoleta Lepădatu / 13.04.2022, 19:29
Documentarul Netflix „Halftime” despre Jennifer Lopez, în premieră mondială în deschiderea Tribeca Festival

Jennifer Lopez revine în atenția publicului, de data aceasta nu datorită relației ei cu Ben Affleck.

Ediția din 2022 a Festivalului Tribeca va începe miercuri, 8 iunie, cu premiera mondială a filmului „Halftime”, un nou documentar Netflix care promite să contribuie la sărbătorirea anuală a filmelor și producțiilor media. Documentarul o urmărește pe Jennifer Lopez în timp ce reflectă asupra carierei sale de vedetă globală a muzicii și de actriță de primă clasă. Tribeca va găzdui premiera filmului la United Palace din Washington Heights din partea Manhattanului aflată la doar câteva stații de metrou de îndrăgitul Bronx al lui Lopez, cartierul în care ea a crescut. Filmul debutează pe Netflix pe 14 iunie.

Documentarul este regizat de Amanda Micheli și va oferi o privire intimă în spatele cortinei urmând-o pe Lopez în timp ce se pregătește pentru spectacolul ei din pauză de la Super Bowl, precum și pentru show-ul ei de la recenta inaugurare prezidențială.

„Este o onoare să fiu selectată pentru seara de deschidere la Tribeca și mi se pare atât de potrivit să sărbătorim acest moment  esențial în viața și cariera lui Jennifer la doar kilometri de locul în care a crescut! A avea ocazia de a împărtăși acest film pe marele ecran cu publicul din New York este un vis devenit realitate”, a spus Micheli.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jennifer Lopez a încheiat un parteneriat multianual cu Netflix