„Marry Me”, cu Jennifer Lopez și Owen Wilson, va fi lansat simultan în cinematografe și pe serviciul de streaming Peacock

De: Nicoleta Lepădatu / 14.12.2021, 06:21
„Marry Me”, cu Jennifer Lopez și Owen Wilson, va fi lansat simultan în cinematografe și pe serviciul de streaming Peacock

Pe fondul dificultăților la box-office, Universal a decis să schimbe cursul și să ofere comediei romantice „Marry Me” – cu Jennifer Lopez și Owen Wilson în rolurile principale – o lansare dublă în cinematografe și pe serviciul său de streaming Peacock.

„Marry Me” se va lansa pe 11 februarie 2022, tocmai la timp pentru Ziua Îndrăgostiților. Filmul fusese programat anterior să aibă lansarea exclusiv în cinematografe la acea dată.

Decizia vine în condițiile în care studiourile de la Hollywood se confruntă cu o piață incertă pentru filme făcute pentru cinematografe, în special titlurile pentru adulți. În weekend, muzicalul „West Side Story” al lui Steven Spielberg a fost lansat și a avut încasări incredibil de modeste de doar 10,5 milioane de dolari.

Filmul „Marry Me” are, de asemenea, o mulțime de piese muzicale. Plin cu melodii originale ale lui Jennifer Lopez și un pronunțat aer latino, lungmetrajul „Marry Me” este realizat după romanul grafic cu același nume al lui Bobby Crosby, care are în centrul acțiunii un superstar pop (Jennifer Lopez) care, cu câteva momente înainte de a se căsători cu logodnicul ei rock star la Madison Square Garden, află că acesta o înșela cu asistenta ei. Ea coboară de pe scenă și alege din mulțime un profesor de matematică divorțat (Owen Wilson) pentru a se căsători.

„Marry Me” este regizat de Kat Coiro, iar scenariul este semnat de John Rogers, Tami Sagher și Harper Dill.

Din distribuție mai fac parte Chloe Coleman, Sarah Silverman, John Bradley, Michelle Buteau și Utkarsh Ambudkar.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Danny DeVito va juca alături de LaKeith Stanfield și Owen Wilson în ”Haunted Mansion”

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, împreună la Veneția