Danny DeVito va juca alături de LaKeith Stanfield și Owen Wilson în ”Haunted Mansion”

De: Nicoleta Lepădatu / 20.10.2021, 05:47
Danny DeVito va juca alături de LaKeith Stanfield și Owen Wilson în ”Haunted Mansion”

Danny DeVito s-a alăturat distribuției filmului ”Haunted Mansion”, aventura fantomatică a familiei Disney, bazată pe una dintre cele mai de succes atracții ale parcului tematic al companiei.

DeVito, a cărui ultimă apariție pe marele ecran a fost în ”Jumanji: The Next Level” din 2019, va face parte dintr-un proiect care îi are deja în distribuție pe LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson și Rosario Dawson.

Justin Simien, care anterior a regizat ”Dear White People” și ”Bad Hair”, debutează în filmele cu buget mare odată cu ”Haunted Mansion”, a cărui producție a început săptămâna trecută în New Orleans și Atlanta.

Detaliile poveștii și scenariului lui Katie Dippold au fost făcute publice cu zgârcenie. Practic se știe doar că filmul are în centrul acțiunii o mamă și pe fiul ei care dau peste un conac care este mai mult decât pare în timp ce apar diferite personaje cheie pentru a dezvălui misterul înfricoșător. DeVito va juca rolul unui profesor enervant.

Dan Lin și Jonathan Eirich, care au realizat remake-ul live-action-ului Disney ”Aladdin”, care a avut încasări impresionante, sunt producători iar Nick Reynolds de la Rideback este producător executiv.

Danny  DeVito este actor veteran de comedie ale cărui peste 100 de roluri variază de la serialul TV din anii 1970 ”Taxi” până la filme importante precum ”Romancing the Stone” și ”Batman Returns” și care apare, în ultimii 15 ani, în comedia de lungă durată, ”It’s Always Sunny in Philadelphia”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Actorii Morgan Freeman, Al Pacino, Helen Mirren şi Danny DeVito vor face parte din distribuţia „Sniff”, o reinventare a filmului noir

Tags: