Dolly Parton a refuzat nominalizarea primită la începutul lunii februarie pentru a fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame

De: Nicoleta Lepădatu / 15.03.2022, 15:54
Dolly Parton a refuzat nominalizarea primită la începutul lunii februarie pentru a fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame

Cântăreaţa americană Dolly Parton a refuzat nominalizarea primită la începutul lunii februarie pentru a fi inclusă în acest an în Rock and Roll Hall of Fame, conform publicației Variety.

„Deşi sunt  flatată să fiu nominalizată pentru a fi inclusă în Rock & Roll Hall of Fame, simt că nu am câştigat acest drept”, a scris artista într-o declaraţie publicată pe reţelele de socializare. „Chiar nu vreau ca voturile să fie împărţite din cauza mea, aşa că am decis, cu tot respectul, să mă retrag din cursă”, a mai spus Dolly Parton.

„Sper că administratorii Rock&Roll Hall of Fame vor înţelege şi că vor dori să mă ia în considerare încă o dată – dacă voi fi demnă de acest lucru. Această nominalizare m-a inspirat totuşi să concep un bun album, sper eu, în stilul rock’n’roll, într-o bună zi din viitor, un lucru pe care mi-am dorit dintotdeauna să îl fac. Soţul meu este un mare admirator al stilului rock’n’roll şi m-a încurajat mereu să lansez un astfel de album”, a adăugat cântăreața.

Luna trecută, Dolly Parton a fost nominalizată pentru a fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame alături de Beck, Duran Duran, Eminem, Lionel Richie, Carly Simon şi A Tribe Called Quest. Alţi artişti nominalizaţi în trecut, precum Pat Benatar, Kate Bush, Devo, Eurythmics, Judas Priest, Fela Kuti, MC5, the New York Dolls, Rage Against the Machine şi Dionne Warwick sunt din nou avuţi în vedere pentru o posibilă includere în 2022.

Săptămâna trecută, pe lângă faptul că a prezentat gala Academy of Country Music Awards, cântăreaţa Dolly Parton a publicat şi o carte, scrisă în colaborare cu James Patterson şi intitulată „Run, Rose, Run”, precum şi un album cu acelaşi titlu.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Duran Duran, Eminem, Dolly Parton, Lionel Richie, printre artiștii nominalizați pentru Rock and Roll Hall of Fame 2022