Dolly Parton a fredonat o versiune de pandemie a hitului “Jolene”, în timp ce se vaccina contra COVID-19

De: Loredana Toma / 03.03.2021, 14:08
Dolly Parton a fredonat o versiune de pandemie a hitului “Jolene

Legenda muzicii country Dolly Parton s-a vaccinat anti-COVID-19 și i-a încurajat pe oameni să se imunizeze  cântând o versiune de pandemie a hitului său “Jolene”, de pe albumul omonim lansat la sfârșitul anului 1973.

Actrița a înlocuit cuvântul “Jolene” cu “vaccine” (“vaccin”), spunându-le oamenilor să nu ezite să se imunizeze înainte de a fi prea târziu.

“Sunt suficient de în vârstă, dar și suficient de deșteaptă încât să fac vaccinul”

 “Sunt suficient de în vârstă și suficient de deșteaptă să mă vaccinez”, a spus artista în vârstă de 75 de ani, înainte de a primi o doză din serul produs de compania Moderna, potrivit NME.

Pe lângă faptul că i-a îndemnat pe oameni să se imunizeze și că aștepta cu nerăbdare acest vaccin, după cum ea însăși a declarat, în primă fază, Parton a și contribuit la finanțarea produsului, printr-o donație de 1 milion de dolari către Centrul Medical al Universității Vanderbilt din Nashville, Tennessee.

“Incerc sa fiu amuzanta, dar treaba e serioasa”

“Prin acest cântec încerc doar să fiu amuzantă, însă iau foarte în serios acest vaccin. Cred că vrem toți să ne întoarcem la normal, orice ar însemna asta. Și, dacă această înțepătură în braț ne poate readuce normalul, atunci e o înțepătură bună, nu credeți? În orice caz, vreau să încurajez pe toată lumea. Și mai vreau să le zic tuturor lașilor din lumea asta să nu mai fie așa fricoși și să se vaccineze”, a mai spus starul american.

Potrivit studiilor de până în prezent, vaccinul oferit de compania Moderna asigură o protecție de 95% împotriva SARS-CoV-2.

“Multumesc, dar nu, multumesc”

Între timp, artista mai este preocupată de speculațiile potrivit cărora fostul președinte al SUA, Donald Trump, vrea să-i ridice statuie, la propriu. Parton se află pe lista numelor importante în cinstea cărora Trump a inițiat un proiect de construcție a unei grădini naționale cu statuile eroilor americani. Parton a declarat, în repetate rânduri, că se simte onorată, însă, în contextul actual, ar prefera ca numele ei să fie șters de pe listă și banii să fie alocați acolo unde este nevoie.

CITEȘTE ȘI: Artista Dolly Parton, mult mai bogată după moartea lui Whitney Houston 

Arnold Schwarzenegger, după ce s-a vaccinat: Vino cu mine dacă vrei să trăiești 

David Guetta spune că ar fi “absolut corect” ca accesul în festivaluri să depindă de vaccinare

Foto: Profimedia Images