Dr. Dre a fost externat după anevrismul cerebral suferit în urmă cu aproape două săptămâni

De: Ana Obretin / 17.01.2021, 09:57
Dr. Dre a fost externat după anevrismul cerebral suferit în urmă cu aproape două săptămâni

Producătorul muzical american Dr. Dre, care a fost internat de urgență, în urmă cu aproape două săptămâni, în Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles,  după ce a făcut un anevrism cerebral, a fost externat și își va petrece convalescența acasă.

Informația a fost confirmată de Peter Paterno, avocat al lui Dre, pentru publicația Variety, după ce, vineri, rapperul Ice-T a scris pe Twitter că Dr. Dre a fost externat și că se simte bine.

Pe 5 ianuarie, Dr. Dre a fost internat de urgență, însă, o zi mai târziu, acesta a transmis pe rețelele de socializare că este în stare stabilă.

În vârstă de 55 de ani, Dr. Dre, o legendă a muzicii hip-hop și producătorul filmului “Straight Outta Compton”, este cunoscut și ca fondator al imperiului Beats by Dre, alături de Jimmy Iovine. Compania a fost vândută Apple pentru 3 miliarde de dolari în 2014. Premiat cu șase Grammy, a fost producătorul multor staruri, precum Eminem, Tupac Shakur și Snoop Dogg. Cu o avere de 800 de milioane de dolari, Dr. Dre a ocupat locul al doilea în cel mai recent top Forbes al celor mai bogați artiști din muzica hip-hop.

CITEȘTE ȘI: Dr. Dre, internat din cauza unui anevrism cerebral. Artistul se recuperează

FOTO: Profimedia Images