Dr. Dre, internat din cauza unui anevrism cerebral. Artistul se recuperează

De: Ana Obretin / 06.01.2021, 09:31
Dr. Dre, internat din cauza unui anevrism cerebral. Artistul se recuperează

Prolificul producător muzical american Dr. Dre a fost internat de urgență, luni, în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles,  după ce a făcut un anevrism cerebral, iar în prezent se recuperează. 

Dr. Dre, o legendă a muzicii hip-hop și producătorul filmului “Straight Outta Compton”, a transmis, marți noapte, prietenilor, familiei și fanilor săi, un mesaj difuzat pe rețelele de socializare online.

„Mulțumesc familiei mele, prietenilor și fanilor pentru grija și urările lor. Sunt bine și primesc îngrijiri excelente de la echipa mea medicală. Voi ieși din spital și mă voi întoarce acasă în curând”, a scris acesta. „Ovații pentru toți marii profesioniști din domeniul medical de la Cedars. Iubire tuturor!!”, a mai scris Dr. Dre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Dre (@drdre)

Un anevrism cerebral este un punct slab la nivelul peretelui unui artere din creier care poate crește în dimensiuni până când se va rupe, ducând la hemoragie intracraniană.

Născut Andre Young, cântărețul și producătorul muzical în vârstă de 55 de ani este cunoscut și ca fondator al imperiului Beats by Dre, alături de Jimmy Iovine. Compania a fost vândută Apple pentru 3 miliarde de dolari în 2014. De asemenea, a ajutat la lansarea și dezvoltarea casei de discuri Death Row Records. Dr. Dre, premiat cu șase Grammy, a fost producătorul multor staruri, precum Eminem, Tupac Shakur și Snoop Dogg. Cu o avere de 800 de milioane de dolari, Dr. Dre a ocupat locul al doilea în cel mai recent top Forbes al celor mai bogați artiști din muzica hip-hop. 

CITEȘTE ȘI: Kanye West este cel mai bine plătit muzician al anului

FOTO: Profimedia