Drake, cel mai ascultat artist din istoria Spotify, cu peste 50 de miliarde de accesări

De: Loredana Toma / 19.01.2021, 13:33
Drake, cel mai ascultat artist din istoria Spotify, cu peste 50 de miliarde de accesări

Drake a devenit primul artist din istorie care a stabilit recordul de 50 de miliarde de accesări pe platforma Spotify,  depășindu-i pe Bad Bunny și Ed Sheeran.

Potrivit  contului de Twitter Chart Data, în urmă cu trei ani, artistul canadian a înregistrat un total de 50 de miliarde de vizualizări pe toate platformele, iar, cu acest nou record, el a devenit primul din istorie care atinge acest prag pe o singură platformă muzicală.

Albumul “Careless Lover Boy” va fi lansat luna aceasta

Recordul a fost stabilit chiar înainte ca Drake să-și lanseze viitorul album de studio, al șaselea, intitulat “Careless Lover Boy”, în această lună.

Cel mai probabil, pentru cei care îl urmăresc îndeaproape pe artist pe Spotify, această realizare nu este o surpriză, pentru că, anul trecut, Drake a fost al doilea cel mai accesat artist pe platformă, pe primul loc fiind portoricanul Bad Bunny. În topurile din Marea Britanie, canadianul de 34 de ani a fost lider, devansându-i pe Juice WRLD, Eminem și Ed Sheeran.

Totodată, la sfârșitul anului 2019, Drake a fost desemnat cel mai ascultat cântăreț din ultima decadă, precum și cel mai ascultat artist în general.

Piesa sa “One Dance” (2016) a fost foarte aproape de primul loc, în mai multe topuri. Însă, după ce melodia “Shape Of You” a lui Ed Sheeran a fost lansată, în 2017, artistul canadian n-a reușit să mai ajungă pe primul loc.

Pe lângă muzică, Drake mai lucrează și pentru brandul NOCTA, afiliat Nike iar, săptămâna trecută, le-a arătat fanilor câteva piese din colecție.

CITEȘTE ȘI: Justin Bieber e istorie! Drake, cel mai ascultat cântăreţ

FOTO: Profimedia Images