Drama israeliană „The Lesson” a primit premiul pentru cel mai bun serial la Canneseries Festival

De: Ana Obretin / 07.04.2022, 15:09
Drama israeliană

„The Lesson”, o dramă socio-politică israeliană centrată în jurul unui conflict între un profesor de 40 de ani și o studentă de 17 ani, a fost marele câștigător al festivalului de televiziune Canneseries din acest an.

Producția a primit premiul pentru cel mai bun serial și cel pentru cea mai bună interpretare, pentru starul ei, Maya Landsman, care o interpretează pe studenta profesorului Amir, interpretat de Doron Ben-David, cunoscut pentru rolul din „Fauda”.

CITEȘTE ȘI: 13 filme și seriale în care Sean Bean nu moare

Top 10 cele mai piratate filme și seriale din 2021

Federation Entertainment a obținut drepturile pentru vânzări globale pentru drama în șase părți, potrivit The Hollywood Reporter.

Au fost, de asemenea, premiate alte două seriale care apar și pe lista „fierbinte” a show-urilor de urmărit pe piața din acest an întocmită de The Hollywood Reporter.

Astfel, drama canadiană „Audrey’s Back”, despre o femeie care se trezește după 18 ani din comă, a ocupat locul secund în topul pentru marele premiu, Dior Grand Award, la Canneseries, care se desfășoară în paralel cu piața internațională de televiziune MIPTV. Premiul pentru cea mai bună muzică a revenit serialului mistery „Souls”, o dramă Sky Deutschland, „Hacked”, din Belgia, a luat premiul I la categoria seriale scurte.

Premiile Canneseries au fost înmânate miercuri, la un eveniment de gală care a avut loc la Cannes, care a marcat și încheierea MIPTV.

CITEȘTE ȘI: Cele mai spectaculoase scene de luptă cu sabia din filme și seriale (VIDEO)

Foto: Profimedia Images