Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul din „Salvați de clopoțel” are cancer în stadiul terminal

De: Ana Obretin / 15.01.2021, 08:55
Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul din „Salvați de clopoțel” are cancer în stadiul terminal

Actorul american Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul Screech din sitcom-ul „Salvați de clopoțel/ Saved by the Bell”, a fost diagnosticat cu cancer în stadiul terminal.

Artistul a fost internat într-un spital din Florida la începutul acestei săptămâni, unde a fost supus mai multor teste. Informația a fost confirmată de reprezentanții actorului pe pagina de Facebook a acestuia: „În acest moment putem confirma că Dustin are cancer. Dustin va dezvălui mai multe informații de îndată ce va fi disponibil și va fi pus la punct un plan pentru a merge mai departe”.

Diamond a fost internat după ce s-a plâns de o durere în gât. La acel moment, o declarație de pe pagina sa de Facebook indica doar faptul că actorul a fost supus unor teste medicale. Medicii au descoperit că boala se răspândise deja în tot corpul. Potrivit TMZ, actorul face chimioterapie.

Mario Lopez, colegul său din sitcom-ul de succes, a scris că, “deși veștile despre diagnosticul său sunt sfâșietoare, suntem siguri că va depăși acest moment”.

Cel mai recent, Dustin Diamond, în vârstă de 44 de ani, a jucat în producția Funny or Die “Zack Morris is Trash” și în comedia “Your Pretty Face is Going to Hell”. De asemenea, el lucrează ca artist de stand-up comedy. 

CITEȘTE ȘI: Ellen DeGeneres povestește despre lupta împotriva COVID-19 în primul show în care apare după ce a fost depistată pozitiv

FOTO: Profimedia Images