Ellen DeGeneres povestește despre lupta împotriva COVID-19 în primul show în care apare după ce a fost depistată pozitiv

De: Andra Voiculescu / 14.01.2021, 12:31
Ellen DeGeneres povestește despre lupta împotriva COVID-19 în primul show în care apare după ce a fost depistată pozitiv

Ellen DeGeneres și-a detaliat experiența COVID-19 după ce a fost testată pozitiv cu virusul înainte de Crăciun, când a fost nevoită să-și anuleze emisiunea.

Vedeta, în vârstă de 62 de ani, s-a întors pentru prima emisiune după anul nou săptămâna aceasta și le-a spus telespectatorilor că a dormit 16 ore pe zi și a suferit dureri de spate extreme.

Ellen a insistat că este „bine acum” și le-a mulțumit fanilor ei pentru sprijin și pentru mesajele primite în timp ce se lupta cu această afecțiune.

Discutând despre situația ei, Ellen a spus: „Există multe lucruri negative, așa că m-am gândit să vorbim despre ceva pozitiv, testul meu COVID. Am primit rezultatele pozitive înainte de sărbători, acum sunt bine”.

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au contactat pentru cuvintele de sprijin. Mi-aș dori să vă fi putut îmbrățișa pe toți, dar asta ar fi fost periculos și ilegal.”

Ellen s-a adresat apoi publicului care ar fi trebuit să participe la show-ul din decembrie înainte de a fi anulat.

Ea a dezvăluit cum chiar înainte ca spectacolul să fie filmat a descoperit că este pozitivă pentru coronavirus, adăugând: „Mă pregăteam pentru spectacolul în care trebuia să te afli, cu extensiile puse și cu fața pudrată. Și asistentul meu Craig a venit și a spus că am rezultate pozitive pentru coronavirus. Apoi toată lumea din jurul meu a fugit. Oamenii chiar se sperie și au fugit, unii nu s-au mai întors de atunci. Am plecat imediat și toată lumea a fost informată”.

Ellen a continuat să discute despre cum a fost viața ei odată ce s-a întors acasă, unde locuiește împreună cu soția ei de 12 ani, Portia de Rossi.

„Așadar, în primele trei zile am dormit 16 ore pe zi, apoi a patra zi m-am trezit cu spasme la spate, așa că m-am gândit că mi-am întins vreun mușchi sau am dormit ciudat.”

„Dar a persistat, așa că doctorul m-a pus pe analgezice și relaxante musculare. În cele din urmă, acest lucru dă roade”.

„Analgezicele nu au ajutat, mă simțeam ca și cum aș fi avut o coastă ruptă. Așa că mi-au fost prescriși steroizi, care te fac cu adevărat rapid și nervos”.

„Așa că am rămas pe toate, analgezice, relaxante musculare și steroizi – nu sunt sigură dacă acesta este cel mai bun mod, nu sunt medic.”

„Sunt încă pe ele, mi se par relaxante și de ajutor. Am vorbit cu fratele meu și i-am spus despre durerile de spate, el avea un prieten cu aceeași problemă atunci și apoi am vorbit cu alte câteva persoane. Deci, acum, aparent, durerile de spate sunt un simptom al COVID-ului. Acum știți! Este singurul simptom pe care l-am avut”.

„Am început să mă simt mai bine, așa că sunt foarte norocoasă și mă simt bine acum. Nu știu cum l-am dobândit, port mască și mă spăl pe mâini și am lins doar trei sau patru mânere de uși.” ?

„Pentru oamenii care se luptă cu boala chiar acum, inima mea se îndreaptă spre ei.”

Sursa foto: Instagram/theellenshow

Citește și:

Ancheta emisiunii lui Ellen DeGeneres ar putea duce la încheierea carierei sale în televiziune

Ellen DeGeneres este susţinută de soţia sa, Portia de Rossi, în scandalul care implică cel mai popular show TV din America