Ed Sheeran, tată pentru a doua oară. Soția sa a născut o fetiță

De: Nicoleta Lepădatu / 20.05.2022, 07:06
Ed Sheeran, tată pentru a doua oară. Soția sa a născut o fetiță

Ed Sheeran este tată a doi copii!

Cântărețul „Shivers” a dezvălui pe Instagram că el și soția sa Cherry Seaborn sunt părinții unei fetițe, cu o fotografie adorabilă cu o pereche de șosete de mărimea unui bebeluș. „Suntem amândoi atât de îndrăgostiți de ea și suntem gata să fim o familie de 4 persoane”, a scris Sheeran în postare.

Sheeran și Seaborn sunt deja părinți ai fiicei de aproape doi ani, Lyra Antarctica, și au anunțat vestea nașterii ei în septembrie 2020 cu o imagine similară cu o pereche de șosete.

Cuplul și-a ținut relația departe de lumina reflectoarelor, dar se cunosc de când erau copii și locuiau în Sheffield, Anglia și chiar au mers împreună la același liceu. Perechea s-a reconectat în 2015, în timp ce Sheeran făcea un turneu în SUA, iar Seaborn locuia în Manhattan, și au petrecut timp depănând amintiri la petrecerea din 4 iulie a lui Taylor Swift din acel an.

„Am plecat din nou în turneu și apoi am fost la petrecerea lui Taylor din 4 iulie”, a spus cântărețul într-un interviu. „Îi trimiteam mesaje lui Cherry, iar ea mi-a spus: , iar eu am spus, . I-am cam spus lui Taylor: Restul este istorie.”

Cei doi s-au căsătorit în 2018.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Shape Of You”, a lui Ed Sheeran, prima piesă cu 3 miliarde de audiții în streaming pe Spotify

Tags: