Eddie Murphy va juca în comedia de vacanță „Candy Cane Lane” pentru Prime Video

De: Nicoleta Lepădatu / 20.07.2022, 08:51
Eddie Murphy va juca în comedia de vacanță „Candy Cane Lane” pentru Prime Video

Eddie Murphy urmează să joace și să producă „Candy Cane Lane”, o nouă comedie de sărbători pentru Prime Video.

Reginald Hudlin va regiza filmul, produs de Amazon Studios, Imagine Entertainment și Eddie Murphy Production, după un  scenariu scris de Kelly Younger și inspirat din experiențele de vacanță ale copilăriei lui Younger. Murphy va fi și producător, alături de Brian Grazer, Karen Lunder și Charisse Hewitt-Webster. Cu Hudlin la cârmă, noul film reunește echipa din spatele comediei romantice de succes „Boomerang” și marchează cea de-a șaptea colaborare pentru Grazer și Murphy. Detaliile intrigii sunt ținute secrete, iar producția va începe în această iarnă la Los Angeles.

„Sezonul sărbătorilor este perioada mea preferată din an – doar întreabă-mi familia despre playlistul meu de nouă ore de Crăciun!” a spus Reginald Hudlin. „Sunt încântat să lucrez din nou cu Eddie Murphy, Brian Grazer și Amazon.”

Noul proiect este primul film din contractul lui Murphy cu Amazon Studios, pe care părțile l-au oficializat în 2021 după lansarea cu succes a filmului „Coming 2 America” pe streamer.

Jennifer Salke, șefa Amazon Studios, a menționat: „După cum știm că s-a întâmplat cu hitul nostru „Coming 2 America”, Eddie este un actor care reușește să  reunească publicul global și abia așteptăm să se întâmple din nou! Și mai așteptăm cu nerăbdare să-l vedem pe multitalentatul Reggie Hudlin preluând cârma pentru a aduce la viață acest viitor clasic al sărbătorilor!”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Peter Dinklage va face parte din distribuția „Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes”

Adam Scott va juca alături de Dakota Johnson în „Madame Web” de la Sony 

Tags: