Peter Dinklage va face parte din distribuția „Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes”

De: Nicoleta Lepădatu / 19.07.2022, 09:19
Peter Dinklage va face parte din distribuția „Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes”

Peter Dinklage se pregătește să se alăture distribuției în creștere a producției Lionsgate „Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes”.

Dinklage îl va interpreta pe Casca Highbottom, decanul Academiei. El va juca în film alături de Tom Blyth, care îl va interpreta pe tânărul Coriolanus Snow și de Rachel Zegler, în rolul Lucy Gray Baird. Francis Lawrence, care a regizat filmele din franciza „Catching Fire”, „Mockingjay Part One” și „Mockingjay Part Two”, va regiza adaptarea romanului lui Suzanne Collins.

„Dean Highbottom este unul dintre cei mai puternici oameni din viața lui Snow”, a spus Lawrence. „În calitate de chip auster și răzbunător al jocurilor, el stabilește regulile care vor determina fiecare aspect al destinului lui Coriolanus. Sunt încântat că Peter îl va aduce la viață.”

Studioul a anunțat recent că cinefilii se vor întoarce la „Jocurile Foamei”, franciza de film emblematică din anii 2010, care a adunat peste 3 miliarde de dolari la nivel global, deoarece „Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes” debutează în cinematografele din întreaga lume pe 17 noiembrie 2023.

Iată și povestea pe care se va baza filmul: cu ani înainte să devină președintele tiranic al Panem, Coriolanus Snow, în vârstă de 18 ani, este ultima speranță pentru descendența sa care se stinge, o familie odată mândră care a căzut în dizgrație într-un Capitoliu postbelic. Odată cu cea de-a zecea ediție anuală a Jocurilor Foamei care se apropie cu pași repezi, tânărul Snow este alarmat când este repartizat mentorului Lucy Gray Baird, fata tributului din districtul 12 cel sărac. Dar, după ce Lucy Gray atrage toată atenția lui Panem cântând sfidător în timpul ceremoniei de recoltare, Snow crede că ar putea să întoarcă șansele în favoarea lor. Unindu-și instinctele de spectacol și noile cunoștințe politice, cursa contra cronometru a lui Snow și Lucy pentru a supraviețui va dezvălui în cele din urmă cine este o pasăre cântătoare și cine este un șarpe.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Rachel Zegler va juca în „The Ballad of Songbirds and Snakes”, prequelul „The Hunger Games”