Ediția de aseară a emisiunii „Românii au talent” a fost lider absolut de audiență

De: Nicoleta Lepădatu / 26.02.2022, 09:19
Ediția de aseară a emisiunii „Românii au talent” a fost lider absolut de audiență

„Românii au talent”: ”L-ai făcut pe cel mai greu de convins spectator să se ridice în picioare”, i-a spus Dragoș Bucur puștiului de 14 ani care a depășit tot bullying-ul din viața lui și s-a concentrat asupra pasiunii de a deveni DJ. Acesta a completat tabloul unei seri încărcate de emoție, talent și momente care au meritat a fi aplaudate și calificate în următoarea etapă a competiției.

Bianca Mihalcea are 16 ani, este din Târgu Neamț și spune că dansul este mai mult decât un talent, face parte din povestea ei. Cel care i-a făcut cunoștință cu această frumoasă parte a trăirilor ei a fost tatăl, care a murit când ea avea 11 ani. ”Dansul m-a salvat. Mi-am transpus durerea”, a spus tânăra înainte de a intra pe scenă. Ceea ce a urmat a fost un moment care i-a cucerit pe toți cei prezenți în sală. Cel care a apăsat butonul auriu a fost Andi Moisescu! ”Bianca vă așteaptă în semifinală”, a declarat el, fericit și mândru de prestația oferită de puștoaică. Însă și ceilalți au fost de acord, Dragoș menționând: ”Timp de câteva secunde, m-am simțit ca la un spectacol”.

Cea de-a patra ediție „Românii au talent” a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 23:55, conform unui comunicat remis Apropo de către postul de televiziune. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.0 puncte de rating și 33.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea cifre de trei ori mai mici, 4.0 puncte de audiență și 11.2% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.2 milioane de români s-au bucurat de prestațiile concurenților, iar în minutul de aur, la ora 21:17, peste 2.9 milioane de telespectatori alegeau să urmărească PRO TV.

3 sau 4 de DA și calificarea în următoarea etapă au primit: Amira Olosutean, Slack Show, Vladimir Catană, Akikai Energy, Roxana Trifan, Cristina Dinu, Vioris Zoppis, Maria Clara Postelnicu, Olga Buianovscaia, Timothy Fletcher, Andreea Gheorghiță, Li Lau & Brendon Peel, Adrian Oiță & Bianca Enache și DJ Hugo Arthur.

Foto: PRO TV

CITEȘTE ȘI: „Românii au talent”, lider absolut de audiență la lansarea sezonului al 12-lea