„Românii au talent”, lider absolut de audiență la lansarea sezonului al 12-lea

De: Ana Obretin / 05.02.2022, 10:34

Emisiunea „Românii au talent” a fost lider absolut de audiență la lansarea sezonului al 12-lea, vineri seară, în intervalul orar 20.27 – 23.59.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14,6 puncte de rating și 41,4% cotă de piață, față de locul al doilea, care avea 4,5 puncte de audiență și 12,7% share. De-a lungul difuzării, peste 2,6 milioane de români au simțit emoțiile concurenților care urcau pe scenă, iar, în minutul de aur, la ora 22.17, peste 3,3 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 de „DA” sunt: Pasha și Aliona, Anamaria Trotea, Ioana Ciucă, Compagnia Colonna, Elastic – Stephane Devaux, Raisa Stanciu, Marlena Amironesei, Ecaterina Dosan și Iulian Țurcanu, Daniel Vura, Viola Brand, Alex Furman și Trio Legends.

Juriul noului sezon este format din Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. Prezentatorii sunt Pavel Bartoș și Smiley.

Vinerea viitoare, de la 20.30, show-ul va continua cu momente senzaționale, promot organizatorii, într-un comunicat remis Apropo.

CITEȘTE ȘI: Al treilea sezon „Imperiul Leilor” începe pe 9 februarie la Pro TV

PRO TV anunță că show-ul „Vocea României” revine

Foto: