Ediția de sâmbătă a „SuperStar România” a fost lider de audiență

De: Ana Obretin / 07.11.2021, 11:47
Ediția de sâmbătă a

Al doilea weekend al recall-urilor din emisiunea de talente muzicale „SuperStar România” s-a încheiat sâmbătă, iar show-ul a fost lider de audiență.

Dacă în prima săptămână a recall-urilor, 70 de concurenți s-au bucurat să-și audă numele și să se califice spre următoarea provocare, acum numărul acestora a scăzut încă o dată. După un weekend dificil în care au învățat ce înseamnă să cânți într-o formație, concurenții s-au luptat cu emoția despărțirii de oamenii alături de care au creat amintiri frumoase, dar și de bucuria de a ajunge în ultima parte a recall-urilor, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV. Săptămâna viitoare lupta se încinge, pentru a obține calificarea în semifinale.

Sâmbătă seară, alte două formații au reușit să impresioneze și să-i facă pe jurați să-i califice mai departe pe toți membrii: Adriana Onceanu, Anastasia Chirillovskaia, Artiom Topal, Mădălina Gaivas și Nicoleta Nicuța din Sunrise și Rebeka Daniel, Naomi Prie, Maria Ojică, Cristian Toma și Raluca Moldoveanu din trupa The Black Hearts.

Ceilalți calificați ai serii sunt: din Armonix – Alex Precup, Bianca Bîsceanu; din Boys 2 girls – Monica Roșu, din 3/2 – Patricia Cotuț, Victoria Peșterean, Hermina Hotca; din HI 5 – Carla Bâtoancă, Eleonora Filipoiu; și din Log Out – George Radu, Evelina Negru, Iustin Rotaru, Maria Busuioc.

Emisiunea „SuperStar România” a înregistrat 6,2 puncte de rating și 18,4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5,2 puncte de rating și 15,5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19.58 – 23.00, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5,2 puncte de audiență și 18,2% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 4,4 puncte de audiență și 15,3 share.

Săptămâna viitoare, vineri, de la 20.30, și sâmbătă, de la 20.00, provocarea recall-urilor ajunge la final, în etapa club.

CITEȘTE ȘI: Survivor, competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea, revine la PRO TV

Foto: Pro TV