Survivor, competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea, revine la PRO TV

De: Nicoleta Lepădatu / 04.11.2021, 17:44
Survivor, competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea, revine la PRO TV

Competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea va reveni în curând România! Survivor, formatul care a demonstrat că nimic nu este imposibil, în care concurenții învață să își asigure adăpostul, să își procure mâncarea și apa, pe cont propriu, pe o insulă izolată, a devenit imediat după lansare, un adevărat fenomen, conform unui comunicat remis Apropo. 

Banijay este compania care distribuie formatul, la nivel global. Produs în mai mult de 40 de teritorii, Survivor a devenit un brand de succes, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni  la nivel internațional. Recent, Globo a relansat Survivor (No Limite) în Brazilia după 12 ani de pauză. Peste 10 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe lansarea sezonului 40 în America, adaptarea din Australia a fost urmărită de aproape 40% din populație, iar cea mai recentă versiune din Franța, Koh Lanta, a încheiat sezonul pe primul loc, pe slotul care i-a fost destinat. 

PRO TV anunță colaborarea cu Acun Media, compania care produce formatul pentru mai multe țări, printre care Turcia, Grecia și Mexic, dar și a sezoanelor anterioare difuzate în România. În curând, toți fanii români vor avea oportunitatea de a trăi, încă o dată, unicitatea formatului care i-a făcut să nu se mai poată ridica din fața televizoarelor. 

Pentru prima dată lansat în 1997, în Suedia, Survivor este locul perfect pentru cei care vor să demonstreze că pot depăși orice provocare și că își pot trăi viața departe de casă,  fără resurse, în timp ce încearcă să găsească și strategia perfectă pentru a rămâne cât mai mult în competiție. 

Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu. 

Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV declară: ”Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă”. 

O primă veste este faptul că Daniel Pavel, cunoscutul prezentator, va fi cel care va însoți concurenții acestui nou sezon și va fi alături de cei de acasă pe parcursul sezonului. Mai multe detalii vor fi anunțate în perioada următoare, dar nu ratați oportunitatea de a vă înscrie în unul dintre cele mai de succes formate din lume pe survivor.protv.ro. 

Foto: Pro Tv

CITEȘTE ȘI: Etapa recall-urilor începe vineri la „Superstar România”, la Pro TV

Tags: