Etapa recall-urilor începe vineri la „Superstar România”, la Pro TV

De: Ana Obretin / 29.10.2021, 15:47
Etapa recall-urilor începe vineri la

114 concurenți care au reușit să treacă de audiții la „Superstar România” vor începe etapa recall-urilor vineri, de la 20.30, la Pro TV. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams vor vedea prima jumătate a concurenților ajunși în recall-uri.

Structura acestei etape presupune împărțirea concurenților pe grupe, în funcție de genul muzical abordat. Astfel au fost formate 10 grupe: pop, rock, funk & r&b, muzică românească, acustică și diverse. Din fiecare grupă pot merge mai departe unul, mai mulți sau nici unul. Vineri seară, vor intra în concurs trei grupe, una pop, una rock și una a celor care vor cânta piese în limba română. Emoțiile concurenților vor fi la cele mai înalte cote înainte de a intra pe scenă, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

De cealaltă parte, jurații vor avea parte de surprize foarte plăcute, dar și de momente care îi vor dezamăgi foarte tare. Cu toate acestea, sfaturile lor vor fi extrem de sincere. Un lucru e cert și este menționat de Smiley: ”Presiunea concursului va fi din ce în ce mai mare”.

Episodul de vineri seară al „Superstar România” poate fi urmărit, în avans, pe platforma voyo.ro.

CITEȘTE ȘI: „Las Fierbinți”, de la Pro TV, a dominat, joi seară, topul preferințelor telespectatorilor

De Halloween, Alex Bogdan este vampirul Eduard în „Singura casă” unde se poate da o petrecere, la Pro TV

Foto: Pro TV