Elena Băsescu s-a cununat civil cu Bogdan Ionescu (Galerie Foto)

Redacția / 01.09.2012, 14:06
Ceremonia de oficiere a căsătoriei civile dintre Elena Băsescu și Bogdan Ionescu a durat aproximativ zece minute. Elena Băsescu a anunțat că păstrează numele de familie.

Ceremonia de oficiere a căsătoriei civile dintre Elena Băsescu și Bogdan Ionescu a durat aproximativ zece minute, iar la eveniment au asistat circa 30 de persoane. Căsătoria civilă a avut loc la Primăria Sectorului 2 și a fost oficiată de edilul Neculai Onțanu.

GALERIE FOTO

Elena Basescu

La eveniment au asistat membrii familiilor mirilor și prieteni ai acestora.

Elena Băsescu era îmbrăcată cu o rochie roz fane, iar Bogdan Ionescu purta un costum gri închis. Ea avea un mic buchet din flori roșii, iar el avea o floare roșie în buzunarul de la piept al sacoului.

Elena Basescu

Pe contul ei de Twitter, Elena Băsescu a postat imagini de la cununie, și a precizat că își va păstra numele de familie. „Mi-am pastrat numele, ma numesc in continuare Elena Basescu!„, spune tânăra căsătorită.

Elena Băsescu

Poză Twitter cununie Elena Băsescu

Căsătoria religioasă va fi oficiată sâmbătă după-amiază, la biserica Sf.Spiridon din Capitală, iar petrecerea va avea loc la Palatul Snagov, unde sunt așteptați aproximativ 600 de invitați.

Citește mai multe detalii despre cununia civilă a Elenei Băsescu, pe Mediafax.ro