Ellen Pompeo va apărea doar în 8 din cele 22 de episoade ale sezonului 19 din „Grey’s Anatomy”

De: Nicoleta Lepădatu / 04.08.2022, 11:41
Ellen Pompeo va apărea doar în 8 din cele 22 de episoade ale sezonului 19 din „Grey’s Anatomy”

În finalul sezonului 18 al serialului „Grey’s Anatomy” de la ABC, personajul Meredith jucat de Ellen Pompeo a luat decizia să nu se mute în Minnesota. În timp ce Meredith stă la Gray Sloan Memorial ca șef interimar la chirurgie, o vom vedea din ce în ce mai puțin în sezonul următor.

Pompeo va apărea în opt episoade din următorul sezon al 19-lea, care acum începe producția. Ea va continua să povestească (dar s-ar putea să nu facă voce în off în fiecare episod) și va rămâne producător executiv la drama medicală extrem de populară, care rămâne cel mai mare succes de la ABC.

Explicația pentru prezența redusă a actriței în sezonul 19 este faptul că Ellen Pompeo va avea primul rol, altul decât Meredith Gray, în aproape două decenii. Ea urmează să joace în seria limitată „Orphan”, de la Hulu, inspirată din povestea adevărată a Nataliei Grace, născută în Ucraina, și a părinților ei adoptivi din SUA, care au susținut că era o sociopată adultă care pretindea că este copil.

Se crede că dorința lui Pompeo de a accepta noi provocări actoricești se află în spatele deciziei de a face mai puține episoade din Grey’s. Drama ABC a ținut-o ocupată, deoarece a produs până la 25 de episoade pe an, pentru un total de 400 până în prezent. Sezonul 19 va avea, cel mai probabil, 22 de episoade.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Alexis Floyd („Inventing Anna”) va avea un rol recurent în sezonul 19 din „Grey’s Anatomy