Alexis Floyd („Inventing Anna”) va avea un rol recurent în sezonul 19 din „Grey’s Anatomy”

De: Nicoleta Lepădatu / 20.07.2022, 14:20
Alexis Floyd („Inventing Anna”) va avea un rol recurent în sezonul 19 din „Grey’s Anatomy”

Revelația „Inventing Anna” Alexis Floyd se alătură unei alte producții Shondaland, „Grey’s Anatomy”, într-un rol recurent în cel de-al 19-lea sezon al dramei medicale extrem de populare de la ABC.

Floyd o va juca pe Simone Griffin, o nouă rezidentă în primul an de chirurgie la Gray Sloan. O persoană amuzantă, inteligentă, cu performanțe profesionale remarcabile, dar cu o dinamică foarte complicată a familiei. Ea a crescut în Seattle, dar nu și-a dorit niciodată să lucreze la Gray Sloan din caza unui istoric personal dureros cu spitalul.

Alexis  Floyd, cântăreață, coregrafă și actriță de scenă și ecran cu o diplomă de la Carnegie Mellon în teatru muzical, a atras pentru prima dată atenția cu rolul ei major recurent în cel de-al treilea sezon din „The Bold Type” de la Freeform. Momentul de vârf al carierei lui Floyd a venit în 2019. Fiind concierge la un studio de yoga din New York, în timp ce continua actoria, ea a trimis o casetă de audiție pentru „Inventing Anna” pentru a o interpreta pe Neff, versiunea fictivă a lui Neffatari Davis,  concierge la 11 Howard Hotel din New York, care s-a împrietenit cu oaspetele frecvent – și escroaca – Anna Delvey.

Floyd a obținut rolul în serialul de succes Netflix, realizat și produs executiv de creatorul și producătorul executiv „Grey’s Anatomy”, Shonda Rhimes.

„Grey’s Anatomy, la fel cu toate producțiile Shondei, este un serial care rămâne dedicat diversității, relevanței și vulnerabilității”, a spus Floyd. „Să fiu în distribuția celui de-al 19-lea sezon este o onoare incomensurabilă și, pur și simplu, va fi extraordinar de interesant.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Netflix i-a plătit Annei Sorokin 320.000 de dolari pentru a-i adapta povestea pentru televiziune în serialul „Inventing Anna”