Netflix i-a plătit Annei Sorokin 320.000 de dolari pentru a-i adapta povestea pentru televiziune în serialul „Inventing Anna”

De: Nicoleta Lepădatu / 13.02.2022, 18:25
Netflix i-a plătit Annei Sorokin 320.000 de dolari pentru a-i adapta povestea pentru televiziune în serialul „Inventing Anna”

Anna Sorokin, alias Anna Delvey, falsa moștenitoare de origine germană, a fost plătită cu o sumă uriașă de bani de la Netflix pentru povestea ei care a fost spusă în serialul creat de Shonda Rhimes care se numește „Inventing Anna”.

Conform publicației Insider,  streamerul i-a plătit lui Sorokin 320.000 de dolari pentru a-și adapta povestea de viață despre modul în care i-a înșelat pe bogații din elita newyorkeză.

Ea și-a câștigat notorietatea în rândul elitei din New York, pretinzând că este o moștenitoare germană cu o avere de 60 de milioane de dolari aflați într-un fond fiduciar. Povestea ei a ținut prima pagină în toată presa în 2018, după ce New York Magazine a publicat un articol despre planul ei de a crea un spațiu de utilizare mixtă împrumutând bani de la bănci. În timpul perioadei lui Sorokin ca socialite, ea a obținut sute de mii de dolari de la prietenii ei bogați cu promisiunea că îi va plăti înapoi, lucru pe care nu l-a făcut niciodată.

Planul ei s-a oprit brusc în 2017, când a fost arestată pentru acuzații de furt, de care a fost găsită vinovată în 2019. Din cei 320.000 de dolari primiti de Sorokin de la Netflix ea a plătit datorii de 199.000 de dolari, 24.000 de dolari în amenzi de stat și 75.000 de dolari în onorariile avocatului. După ce a plătit datoriile, instanțele au lăsat-o să păstreze puținul rămas.

„Inventing Anna” este difuzat în prezent pe Netflix.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Netflix marchează Valentine’s Day (Ziua Îndrăgostiților) cu o colecție de producții dedicate

Serialul Netflix „Vikingii: Valhala”, din 25 februarie. Trailerul a fost lansat (VIDEO)

Netflix a anunțat lista producțiilor originale pentru 2022 (VIDEO)