Elton John, Chad Smith și Yo-Yo Ma, pe albumul de coveruri Metallica lansat de Miley Cyrus

De: Ana Obretin / 07.01.2021, 11:58
Elton John, Chad Smith și Yo-Yo Ma, pe albumul de coveruri Metallica lansat de Miley Cyrus

Elton John, Chad Smith, de la Red Hot Chili Peppers, și violoncelistul Yo-Yo Ma se numără printre muzicienii care vor apărea pe albumul de coveruri Metallica pe care Miley Cyrus dorește să îl lanseze.

Cyrus este cea care a anunțat acest lucru, într-un interviu acordat recent pentru Capital FM. Starul a explicat că Elton John va contribui la coverul piesei „Nothing Else Matters”, pe care Metallica a lansat-o în 1991, pe al cincilea album al său. 

„Am făcut un cover al piesei Metallica ‘Nothing Else Matters’ cu Elton John la pian. Îi am pe Yo-Yo Ma, Chad Smith. (Sunt, n.r.) atât de multe vedete în această formație”, a declarat Cyrus. 

Cântăreața a interpretat anterior piesa în timpul recitalului pe care l-a susținut la ediția din 2019 a Festivalului Glastonbury din Marea Britanie. Între timp, ea a mai lansat alte coveruri, ca „Zombie”, piesa The Cranberries, „Heart of Glass” (Blondies), „Doll Parts” (Hole) etc. Toate cele trei coveruri au fost lăudate de artiștii originali. 

Miley Cyrus, în vârstă de 28 de ani, și-a dezvăluit pentru prima dată planul de a lansa un album cu coveruri Metallica în octombrie anul trecut. Deocamdată nu se cunoaște data de lansare a viitorului material discografic.

Cel mai recent album de studio al lui Miley Cyrus, al șaptelea, intitulat “Plastic Hearts”, a fost lansat în noiembrie 2020 și include colaborări cu Billy Idol, Dua Lipa și Joan Jett. 

CITEȘTE ȘI: Cover-ul „Zombie” cântat de Miley Cyrus, considerat unul dintre cele mai reuşite chiar de către The Cranberries

FOTO: Profimedia