Elvis Presley ar fi avut 86 de ani acum. Unde l-au „văzut” de-a lungul anilor cei care nu acceptă că a murit

De: Alex Manole / 14.01.2021, 11:49

Elvis Presley trăiește în continuare prin muzica lui, dar sunt destui oameni convinși că cel care a fost numit Regele Rock ‘n’ Roll-ului nu a murit. De-a lungul timpului, oamenii au susținut că l-au văzut pe artist în diverse locuri și chiar într-un film celebru, difuzat frecvent de Pro TV de Crăciun.

Oficial, Elvis a murit pe 16 august 1977. Dacă mai trăia, marele artist, născut în ianuarie 1935, ar fi avut astăzi 86 de ani.

Citește și: VIDEO: Conducea într-o cursă virtuală, când i-a scăpat… Fanii au încremenit, iar ea a crezut că moare de rușine / E fiica unui sportiv legendar

Există grupuri de oameni, precum Evidence Elvis Presley is Alive, care doresc să convingă lumea că legendarul cântăreț nu a murit, ci doar și-a înscenat moartea pentru a trăi liniștit departe de paparazzi.

Potrivit unor fani, cântărețul a apărut într-o scenă, petrecută într-un aeroport, din filmul „Home Alone” din 1990. Elvis ar apărea, pentru scurt timp, în spatele mamei lui Kevin. Aceasta nu este singura controversă legată de celebra franciză. Mulți oameni sunt convinși că doamna cu porumbei este, de fapt, Piers Morgan.

Doi ani mai târziu, o persoană a declarat că l-a văzut pe Elvis, însoțit de două gărzi de corp, într-un restaurant. Femeia l-a fotografiat chiar pe cel care semăna cu artistul, iar acesta a fost, potrivit ei, „șocat” de gestul ei.

Alții cred că artistul s-a ascuns mulți ani chiar în fosta lui proprietate, Graceland. Acolo, Elvis ar fi lucrat ca grădinar. În 2016, un bărbat care semăna cu cântărețul a fost filmat în zonă.

În 2019, unii oameni au susținut că Presley a participat chiar la propria comemorare, tot la Graceland.

Cel mai recent, însă, „Elvis” ar fi participat la un miting pro-Trump, potrivit unor voci. Un bărbat care seamănă cu starul a fost fotografiat în timp ce ținea un semn „Trump Pence”. Acesta s-ar fi aflat chiar în apropierea lui Angie Marchese, directorul Arhivelor din cadrul The Elvis Museum.

Elvis Presley nu este singura celebritate despre care s-au adus „dovezi” că ar trăi încă. Despre Steve Jobs s-a spus că trăiește departe de lumina reflectoarelor, undeva în Egipt. O imagine cu o persoană care seamănă cu fostul șef al Apple a devenit populară pe rețelele de socializare.