Emily Blunt va juca în filmul „Pain Hustlers”, în regia lui David Yates

De: Nicoleta Lepădatu / 12.05.2022, 07:59
Emily Blunt va juca în filmul „Pain Hustlers”, în regia lui David Yates

Emily Blunt va juca în „Pain Hustlers”, un film sub bagheta regizorului „Fantastic Beasts”, britanicul David Yates.

Jurnalul oficial al filmului spune: „Visând la o viață mai bună pentru ea și pentru fiica ei mică, Liza Drake (Blunt), o persoană care abandonează liceul, dar obține un loc de muncă la o firmă farmaceutică eșuată într-un mall îngălbenit din Florida Centrală. Farmecul, curajul și îndrăzneala Lizei o catapultează în companie și în viața din înalta societate, unde se trezește curând în centrul unei conspirații criminale cu consecințe mortale. După „The Big Short”, „American Hustle” și „The Wolf of Wall Street”, „Pain Hustlers” este o călătorie hilară, dramatică și sălbatică în inima coruptă a visului american.”

După un scenariu al scriitorului „The True American” Wells Tower, filmul este produs de Lawrence Gray prin bannerul său Gray Matter Productions și Wychwood Pictures.

Producția lungmetrajului „Pain Hustlers” va începe pe 22 august.

Cineastul David Yates, câștigător al BAFTA, tocmai a terminat cel de-al treilea film „Fantastic Beasts”, „The Secrets of Dumbledore”. Câștigătoarea Globului de Aur, Emily Blunt, a jucat cel mai recent în „Jungle Cruise” și va putea fi văzută în filmul lui Christopher Nolan „Oppenheimer” cu acțiunea în timpul celui de-al doilea război mondial.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Jungle Cruise”, cu Dwayne Johnson și Emily Blunt, va avea o continuare