„Jungle Cruise”, cu Dwayne Johnson și Emily Blunt, de mâine în cinematografele din România

De: Nicoleta Lepădatu / 29.07.2021, 13:26
„Jungle Cruise”, cu Dwayne Johnson și Emily Blunt, de mâine în cinematografele din România

Noul film marca Disney, Jungle Cruise / Croazieră în junglă”, o aventură plină de neprevăzut în sălbatica junglă amazoniană, inspirat din celebra atracție cu același nume din clasicele parcuri de distracții, îi aduce pe marile ecrane pe Dwayne Johnson și Emily Blunt, în rolurile principale, într-o misiune pe viață și pe moarte pentru a găsi Arborele Vieții și a salva omenirea.

Aventura  începe cu morocănosul și spiritualul căpitan Frank Wolff (Dwayne Johnson) la cârma vasului La Quila – o vechitură plină de farmec – care, în mijlocul Primului Război Mondial, este angajat de hotărâta cercetătoare Dr. Lily Houghton (Emily Blunt) pentru a o conduce în cele mai periculoase zone din Amazon.

Ea speră să rezolve misterul din spatele unui artefact tribal, o relicvă legendară care ar avea puterea de a schimba soarta omenirii, căutând să găsească Arborele Vieții. Lucrurile însă nu sunt deloc simple, mai ales că Frank este amenințat să fie scos din domeniu de către un tour operator rival – Nilo – care are și avantajul de a fi fost angajat de un prinț european pentru a face același traseu, având același scop final.

Urmăriți de vasul rival, Frank și Lily, deși nu sunt neapărat de acord, formează o echipă puternică în această călătorie epică. Îl au alături și pe fratele lui Lily, un gentleman ca la carte, care îi ajută să facă față numeroaselor pericole pe care le întâlnesc pe măsură ce se afundă în luxurianta pădure amazoniană.

Iar aventura devine și  mai periculoasă pe măsură ce ei descoperă secretele din spatele artefactului, mai ales că rivalii ajung să le amenințe viața și viitorul omenirii atârnă în mâinile lor.

Filmul este o aventură despre viață și despre trăirea ei cu intensitate. Este și despre a fi conștient de asta și a reuși să îți depășești limitele și să faci ceea ce pentru alții pare de neimaginat. «Jungle Cruise/Aventură în junglă» este o adevărată aventură, e un film distractiv, magic, mistic, periculos, captivant ”, spune Dwayne Johnson care este și unul dintre producătorii filmului, coform unui comunicat remis Apropo.

Din distribuția Jungle Cruise / Croazieră în junglă” mai fac parte și Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons și Paul Giamatti. Regia este semnată de Jaume Collet-Serra.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Un nou trailer al filmului “Jungle Cruise”, cu Dwayne Johnson, a fost lansat