Emily Ratajkowski susține că Robin Thicke a hărțuit-o sexual

De: Ana Obretin / 04.10.2021, 11:45
Emily Ratajkowski susține că Robin Thicke a hărțuit-o sexual

Top-modelul și actrița Emily Ratajkowski l-a acuzat pe cântărețul Robin Thicke că a pipăit-o pe platourile de filmare pentru videoclipul piesei de succes „Blurred Lines”, o colaborare a acestuia cu Pharrell Williams și T.I., lansată în 2013.

Două versiuni ale videoclipului au fost lansate online, una în care modelele sunt îmbrăcate, și o alta în care Ratajkowski și alte colege de breaslă apar topless. Atât piesa, ale cărei versuri glorifică o cultură a violului, cât și videoclipul au stârnit controverse în epocă, însă filmul a acumulat un milion de vizualizări în doar câteva zile.

În cartea sa „My Body”, potrivit The Sunday Times, Ratajkowski a scris că nu are o problemă cu a fi nudă pe platourile de filmare.

Cu toate acestea, Thicke ar fi „revenit pe platou, puțin amețit, pentru a filma doar cu ea”. „Deodată, de nicăieri, am simțit răcoarea mâinilor unui necunoscut care îmi acopereau sânii goi venind din spate. M-am îndepărtat instinctiv, uitându-mă la Robin Thicke”, a scris ea. „A zâmbit tâmp și s-a împiedicat dându-se înapoi, cu ochii ascunși de ochelarii de soare. Capul meu s-a întors spre întunericul de dincolo de platou. Vocea (regizoarei Diane Martel, n.r.) s-a auzit în timp ce ea mi-a strigat: ‘Ești bine?'”, a mai scris modelul american de origine britanică.

Deși nici Thicke și Ratajkowski nu au comentat articolul apărut în The Sunday Times, Martel a declarat pentru publicație: „Îmi amintesc de momentul în care el i-a apucat sânii. Unul în fiecare mână. El stătea în spatele ei, deoarece amândoi trebuia să se vadă din profil. Am țipat cu vocea mea agresivă de Brooklyn: ‘Ce dracu’ faci, gata! Filmarea s-a terminat!'”, a spus regizoarea. Potrivit acesteia, Thicke și-a cerut scuze ulterior și a spus că nu ar fi făcut acel lucru dacă ar fi fost treaz.

CITEȘTE ȘI: Emily Ratajkowski a anunțat că a născut un copil al cărui gen îl va afla peste 18 ani

Foto: Profimedia Images