Emisiunea „Românii au talent”, vizionată, luni seară, de peste 2,6 milioane de telespectatori

De: Ana Obretin / 16.02.2021, 11:46
Emisiunea

Peste 2,6 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit, luni seară, emisiunea „Românii au talent”. În minutul de maximă audiență, de la 20.56, peste 3,3 milioane de români au fost cu ochii pe spectacolul de la Pro TV.

Ca și până acum, „Românii au talent” a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 13,7 puncte de rating și 37,6% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 5 puncte de rating și 13,6% share.

”Scena asta învie creativitatea”, spunea Smiley în debutul celei de-a patra ediții a acestui sezon. Remi Martin, un acrobat de 35 ani din Berlin, a ridicat juriul în picioare și a oferit celor de acasă ocazia de a visa odată cu fiecare mișcare pe care a realizat-o. ”Este o poezie de suflet”, a spus Andra despre concurentul care i-a făcut pe Smiley și Pavel Bartoș să apese butonul auriu și să-l trimită direct în semifinale.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 de „Da” sunt Sylar, Gabriel Dinu, Gabriel și Andrei Răduță, Acro Mystic Duo, Dragoș Pădeanu, Sofia Brok, Iulian Zaharie și ACS Double D.

Următoarea ediție a emisiunii va avea loc vineri, de la ora 20.30.

CITEȘTE ȘI: Smiley l-a înlocuit pe Andi Moisescu, cât a fost bolnav de COVID, la masa juriului „Românii au talent” 

Foto: Pro TV