Smiley l-a înlocuit pe Andi Moisescu, cât a fost bolnav de COVID, la masa juriului „Românii au talent”

De: Ana Obretin / 11.02.2021, 16:16
Smiley l-a înlocuit pe Andi Moisescu, cât a fost bolnav de COVID, la masa juriului

Smiley l-a înlocuit pe Andi Moisescu, cât acesta a fost bolnav de COVID-19, la masa juriului emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV, a cărei nouă emisiune va fi difuzată vineri, de la 20.30.

A fost un sezon atipic, filmat în condiții speciale, iar acest lucru a condus și la faptul că o premieră va fi înregistrată. ”Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în fața concurenților”, declară Smiley, după ce se va așeza la masa juriului, alături de Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu. Andi Moisescu le va fi alături de la distanță, dar va comenta și va trăi împreună cu ei magia spectacolului, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

”Românii au talent este o sărbătoare pe care o aștept și pe care o pregătesc. Lovitura a fost că a trebuit să plec de la filmări”, a spus Andi. Cu toate acestea, juratul s-a declarat fericit să vadă încântarea lui Smiley: ”Mă bucur că a trăit aceste momente”.

Și vineri cei de acasă pot fi alături de show. Dacă vor comenta pe Facebook, Twitter sau Instagram, iar textul lor va fi însoțit de #romaniiautalent, mesajul ar putea ajunge pe ecrane în timpul emisiunii.

CITEȘTE ȘI: Peste 2,5 milioane de români au urmărit cea de-a doua ediție „Românii au talent” 

Foto: Pro TV