Peste 2,5 milioane de români au urmărit cea de-a doua ediție „Românii au talent”

De: Ana Obretin / 09.02.2021, 11:17
Peste 2,5 milioane de români au urmărit cea de-a doua ediție

Pro TV a fost lider de audiență luni seară, cu a doua ediție din noul sezon „Românii au talent”, peste 2,5 milioane de spectatori urmărind show-ul. Rareș Trufea, un elev de 16 ani din Vaslui, a fost cel care a primit al doilea „golden buzz”, din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș.

”Avem o diversitate de talente și reușim să alinăm sufletele oamenilor”, așa caracterizează Andra show-ul de divertisment. Cea de-a doua ediție a adus telespectatorilor momente de dans contemporan, contorsionism, pictură, acrobație și cântat, fie cu vocea, fie la instrumente.

Rareș Trufea, un elev de 16 ani din Vaslui, a reușit să impresioneze prin modestie și pasiune. ”Am venit pentru o experiență și să ajung cât se poate de departe”, a spus el înainte de a urca pe scenă. Ceea ce a urmat l-a surprins chiar și pe el! După o interpretare fără cusur, Pavel și Smiley au decis că este momentul să apese butonul auriu și să-l trimită pe puști direct în semifinale, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV

Ediția de luni seară a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 12,8 puncte de rating și 35,5% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul al doilea a obţinut 4,8 puncte de rating și 13,3% share. Minutul de maximă audiență a fost la 22.13, când peste 3 milioane de români au fost cu ochii pe spectacolul de pe scenă.

Vineri, de la 20.30, spectacolul revine cu noi momente pregătite de concurenții care au avut curajul de a veni în fața juraților și de a demonstra că talentul lor merită văzut.

CITEȘTE ȘI: Pro TV lansează emisiunea concurs „Superstar România”, după formatul „Idol”, în toamnă

Foto: Pro TV