Pro TV lansează emisiunea concurs „Superstar România”, după formatul „Idol”, în toamnă

De: Ana Obretin / 08.02.2021, 13:41
Pro TV lansează emisiunea concurs

Pro TV va lansa în toamnă emisiunea concurs „Superstar România”, care are la bază formatul internațional ”Idol”, ce i-a transformat în vedete, printre alții, pe Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Adam Lambert, Jordin Sparks și Kris Allen. Un fenomen global, urmărit de peste 500 milioane de telespectatori în toată lumea, show-ul transformă oameni obișnuiți în superstaruri muzicale.

Televiziunea anunță că toți cei care au curajul să-și schimbe viața și care cred că își pot transforma idolii în fani își vor găsi locul în preselecțiile show-ului muzical „Superstar România”. „Nu contează ce ocupație sau experiență au, ci să iubească muzica, să aibă între 16 și 30 ani și să nu mai stea pe gânduri. Este momentul să participe la competiția în care publicul are puterea de a lansa cariera următorului super star”, se arată într-un comunicat remis Apropo de Pro TV.

Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul „Idol” a fost preluat în peste 55 de țări la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent, datorită oportunității oferite de a deveni noul star pop muzical. Printre țările care au preluat formatul se numără SUA, Germania, Olanda, Franța și China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

Înscrierile se fac prin completarea formularului disponibil la adresa superstarromania.protv.ro.

CITEȘTE ȘI: „Profu’” și „Las Fierbinți”, printre show-urile care revin în primăvară la Pro TV 

Foto: Pro TV