Emisiunea „Visuri la cheie”, de la Pro TV, a fost, miercuri seară, lider de audiență

De: Ana Obretin / 28.10.2021, 14:15
Emisiunea

Emisiunea „Visuri la cheie” a fost, miercuri seară, lider de audiență, peste 1,5 milioane de români urmărind la Pro TV cum ajutorul pe care l-a oferit familia Pârvu a fost răsplătit.

Curajul familiei Pârvu, cei doi tineri care au renunțat la tot și au ales să o ia de la zero, i-a impresionat pe telespectatori. Tinerii care își dedică o mare parte din timp voluntariatului au ales să se mute într-un sat uitat de lume, să aibă grijă de bătrâni și să încerce să învie tradițiile care par a fi uitate. Au plecat din oraș să caute liniștea de la țară și să-i sprijine pe cei care au rămas acolo. Binele le-a fost răsplătit: echipa „Visuri la cheie” le-a renovat locuința și le-a oferit speranța că, dacă ai credință și oferi ajutor, vei primi la rândul tău. „Sunteți minunați! Și ca oameni, și ca îngeri”, a transmis familia echipei, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Emisiunea „Visuri la cheie” a fost lider de audiență în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD și a înregistrat 9,8 puncte de rating și 24,4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8,1 puncte de rating și 20,1% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20.27 – 22.29, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 9 puncte de audiență și 24,4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 8,7 puncte de rating și 23,9% share. În minutul de maximă audiență, de la 20.56, aproximativ 1,9 milioane de români se uitau la Visuri la cheie.

Echipa continuă drumul visurilor, iar, săptămâna viitoare, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Alex Gavrilescu vor cunoaște o nouă familie.

CITEȘTE ȘI: De Halloween, Alex Bogdan este vampirul Eduard în „Singura casă” unde se poate da o petrecere, la Pro TV

Foto: Pro TV