Eros Ramazzotti cânta pe 23 aprilie 2023 la Sala Palatului din Bucuresti

De: Ana Obretin / 24.06.2022, 07:13
Eros Ramazzotti cânta pe 23 aprilie 2023 la Sala Palatului din Bucuresti
Eros Ramazzotti cânta pe 23 aprilie 2023 la Sala Palatului din Bucuresti. Primele 100 de bilete din fiecare categorie au pre’ earlybird și au fost puse deja în vânzare.

Eros Ramazzotti este, fără îndoială, unul dintre cel mai de succes artiști italieni, cu melodii care au marcat istoria muzicii. Are peste 70 de milioane de discuri vândute, 2 miliarde de streamuri și aproape 2 miliarde de vizualizări pe YouTube.

După 14 albume de studio, turnee europene și mondiale complet epuizate, numeroase premii, certificări și recunoașteri, acum își sărbătorește 35 de ani de carieră cu World Tour Premiere – zece avanpremiere exclusive pentru un nou capitol din cariera sa artistică și muzicală, în cinci dintre cele mai prestigioase arene din lume, începând cu 15 septembrie 2022, la La Maestranza din Sevilla, apoi la Agrigento, Verona, Atena și Cezareea.

În noiembrie 2021, a fost primul artist italian care a semnat un acord global pentru activitatea sa artistică din întreaga lume: un acord între Radiorama– compania moștenită care produce toată opera artistică a lui Ramazzotti– și Vertigo, o firmă italiană care face parte din Grupul Eventim Live International, un gigant german de divertisment. Pentru prima dată, un artist italian a încheiat un parteneriat cu o singură entitate, lider în domeniul producției live, pentru toate aspectele carierei sale.

Cel mai recent album lansat de Eros, care conține piese inedite, „Vita ce n’è” datează din 2018, a fost urmat de un turneu colosal de peste 90 de spectacole în 32 de țări din întreaga lume, Albumul marchează începutul proiectului de remasterizare și reeditare pe vinil și în format digital a discurilor care i-au marcat călătoria artistică, prin multe etape diferite, menită de a redescoperi un catalog atemporal: „Dove C’è Musica”, „Nuovi”. Eroi”, „Tutte Storie”, „ER9S”, „Stilelibero”, „In Ogni Senso”, „In Certi Momenti”.

Biletele pentru concertul de la București se găsesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in rețeaua Ia Bilet (magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay).

Concertul este un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

CITEȘTE ȘI: Justin Bieber îşi amână toate concertele din turneul său mondial în iunie şi iulie, după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt

Foto: Profimedia Images