Justin Bieber îşi amână toate concertele din turneul său mondial în iunie şi iulie, după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt

De: Nicoleta Lepădatu / 17.06.2022, 13:31
Justin Bieber îşi amână toate concertele din turneul său mondial în iunie şi iulie, după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt

Justin Bieber a decis să îşi amâne toate concertele pe care urma să le susţină în etapa nord-americană a turneului său mondial în lunile iunie şi iulie, după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, conform presei.

Un mesaj publicat pe contul de Instagram al turneului precizează că artistul este totuşi optimist şi că primeşte cele mai bune îngrijiri posibile, aşteptând cu nerăbdare să îşi reia seria de concerte în ultima parte a verii din 2022.

Sindromul Ramsay Hunt (RHS) este cauzat de o reactivare virală şi provoacă paralizie facială.

Vestea despre amânarea acestor concerte a fost dezvăluită la scurt timp după ce soţia artistului, Hailey Bieber, a declarat că soţul ei „se simte mai bine cu fiecare zi care trece”.

Starul pop a declarat săptămâna trecută că face exerciţii pentru a-şi recupera capacitatea motorie a muşchilor faciali, însă va avea nevoie de o perioadă mai lungă pentru a se recupera complet.

Sindromul Ramsay Hunt (cunoscut şi sub numele de „Herpes zoster oticus”) este o infecţie cu virusul varicelozosterian din familia virusurilor herpetice şi afectează nervii faciali. În plus faţă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială şi pierderea auzului în urechea afectată.

Etapa nord-americană a turneului lui Justin Bieber trebuia să includă două concerte la Madison Square Garden, printre altele, şi urma să se încheie pe 3 iulie cu un concert la Los Angeles. Turneul mondial al starului pop include şi o serie de concerte în Europa şi Africa de Sud, înainte de a ajunge în Australia şi Noua Zeelandă la sfârşitul acestui an.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Justin Bieber, diagnosticat cu un virus care i-a paralizat jumătate din față