Justin Bieber, diagnosticat cu un virus care i-a paralizat jumătate din față

De: Ana Obretin / 11.06.2022, 10:28
Justin Bieber, diagnosticat cu un virus care i-a paralizat jumătate din față

Cântărețul pop canadian Justin Bieber a dezvăluit că a fost diagnosticat cu un virus care i-a lăsat jumătate din față paralizată și l-a forțat să anuleze câteva concerte viitoare, pentru a se concentra pe recuperare.

Într-un videoclip publicat pe Instagram, vineri, Bieber a spus că a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, care i-a afectat nervii din ureche și față. El a spus că nu poate clipi cu ochiul său drept, adăugând „Nu pot să zâmbesc cu această parte a feței mele. Această nară nu se va mișca. Așa că sufăr de o paralizie completă pe această parte a feței mele”.

CITEȘTE ȘI: 10 cântăreți care s-au lansat în comerțul cu canabis, de la Justin Bieber la Willie Nelson

Justin Bieber a stabilit un nou record pe Spotify, cei mai mulți ascultători într-o lună

Bieber, în vârstă de 28 de ani, a spus că nu este fizic în stare să-și susțină show-urile viitoare, dar că face exerciții faciale și se aștepta să-și revină.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)

„Va reveni la normal”, a spus el. „Este vorba doar de timp și nu știm cât timp va dura”, a mai spus acesta.

Ce este sindromul Ramsay Hunt, de care suferă Justin Bieber

Sindromul Ramsay Hunt apare atunci zona zoster impactează nervul facial de lângă ureche. Poate provoca o erupție dureroasă, precum și paralizie și pierderea auzului. Sindromul Ramsay Hunt este cauzat de același virus care provoacă varicela, însă tratamentul rapid poate reduce riscul de complicații.

Justin Bieber a devenit cunoscut la vârsta de 13 ani și a devenit un fenomen pop global cu piese ca „Baby” și „Believe”. El are două premii Grammy din 22 de nominalizări, inclusiv pentru cântecul anului, pe care l-a primit anul acesta, pentru „Peaches”, potrivit Reuters.

CITEȘTE ȘI: Justin Bieber, testat pozitiv pentru COVID-19, și-a amânat concertul din Las Vegas

Foto: Profimedia Images