Justin Bieber, testat pozitiv pentru COVID-19, și-a amânat concertul din Las Vegas

De: Nicoleta Lepădatu / 21.02.2022, 09:08
Justin Bieber, testat pozitiv pentru COVID-19, și-a amânat concertul din Las Vegas

Turneul mondial Justice al lui Justin Bieber va trebui să mai aștepte puțin. Cântărețul urma să urce duminică seara pe scena din Las Vegas, dar concertul a fost amânat din cauza unui focar de COVID-19 în rândul echipei starului pop. Bieber însuși a fost testat pozitiv pentru COVID-19, au confirmat reprezentanții cântărețului pentru publicația Variety.

Concertul din Las Vegas a fost amânat cu câteva luni, data stabilită pentru acesta fiind 28 iunie. Biletele pentru data inițială a concertului vor fi valabile și pentru noua dată, iar rambursările sunt acum disponibile pentru cei care aleg să își primească banii înapoi.

Amânarea concertului a fost anunțată sâmbătă seara de către reprezentanții lui Justin Biber, printr-un comunicat.

„Din cauza rezultatelor pozitive COVID în cadrul echipei Justice Tour, va trebui, din păcate, să amânăm spectacolul de duminică din Las Vegas”, se arată în declarație. „Justin este, desigur, extrem de dezamăgit, dar sănătatea și siguranța echipei și a fanilor lui este întotdeauna prioritatea lui numărul unu. Lansarea turneului din San Diego a fost un succes masiv, iar Justin este încântat să aducă acest spectacol extraordinar fanilor săi din Las Vegas cât mai curând posibil.”

Rămâne de văzut dacă focarul va avea un impact asupra celorlalte date viitoare ale turneului lui Bieber.

The Justice World Tour a început vineri cu reprezentația inaugurală la San Diego. Las Vegas s-a dorit să fie spectacolul al doilea pentru turneul care urmează să se desfășoare în 20 de țări până în martie 2023. Jaden Smith și TEO vor cânta în deschidere pentru toate cele 52 de show-uri ale turneului.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Justin Bieber Party: Invitații care oferă informații private pot plăti până la 5 milioane de dolari daune

Tags: