„Euphoria” este al doilea cel mai vizionat serial HBO după „Game of Thrones”

De: Ana Obretin / 01.03.2022, 10:11

„Euphoria” este în prezent al doilea cel mai vizionat show de la HBO, din 2004. Pe primul loc în top se află „Game of Thrones”, conform canalului de televiziune cu plată.

Drama cu Zendaya în rolul principal a înregistrat o medie de 16,3 milioane de telespectatori, aceasta fiind cea mai bună performanță pentru orice sezon al unui serial HBO din ultimii 18 ani, cu excepția „Game of Thrones”. Audiența premierei sezonului secund se apropie de 19 milioane de spectatori în SUA. Duminică, „Euphoria” a fost din nou titlul de top la HBO Max în SUA, pentru a șaptea săptămână consecutiv, și s-a situat pe primul loc atât în ​​America Latină, cât și în Europa.

CITEȘTE ȘI: Top 10 cele mai ascultate coloane sonore ale serialelor din toate timpurile, făcut de Spotify

Zendaya și John David Washington ar putea fi cuplul ‘Malcolm & Marie’ de Oscar

După cum a raportat în exclusivitate Variety, media de vizionări per episod a crescut deja cu aproape 100% față de primul sezon al serialului „Euphoria”. 

Cu peste 34 de milioane de tweet-uri generate doar în SUA de la lansarea celui de-al doilea sezon, pe 9 ianuarie, „Euphoria” este cel mai comentat serial de pe rețeaua de socializare online din 2020 și până în prezent.

Creat și scris de Sam Levinson, serialul apreciat de critici o are pe Zendaya în rolul Rue Bennett, o dependentă de droguri care iese dintr-un centru de dezintoxicare și se străduiește să dea sens lumii în care trăiește. Acest lucru începe să se schimbe odată cu sosirea lui Jules, interpretat de Hunter Schafer. Cu un ton ultra-întunecat și imagini șocante, serialul face portretul unei generații care crește cu un smartphone în mână, expusă tuturor exceselor și hotărâtă să le testeze pe toate.

CITEȘTE ȘI: The Weeknd este coscenarist într-un serial produs de HBO, în care și joacă

Foto: Profimedia Images