Eva Mendes, pregătită să revină pe marele ecran după o pauză de aproape 10 ani

De: Nicoleta Lepădatu / 11.05.2022, 08:44
Eva Mendes, pregătită să revină pe marele ecran după o pauză de aproape 10 ani

Eva Mendes a pus un capăt potențial al pauzei sale de aproape zece ani de la actorie. Actrița nu a mai jucat într-un lungmetraj de la un mic rol secundar în efortul regizoral din 2014 al partenerului său Ryan Gosling, „Lost River”, deși și-a împrumutat vocea unui rol dintr-un episod din 2021 din „Bluey” de la ABC Kids. Mendes a apărut recent în talk show-ul „The View” și a spus că potențiala ei întoarcere la actorie va avea cerințe specifice.

„Am o listă atât de scurtă cu ceea ce voi face, cu doi copii”, a spus Eva Mendes. „Trebuie să fie un proiect distractiv. Și în plus acum nu voi juca în scene cu violență, nu vreau scene de sex, lista este scurtă.”

Co-gazda „The View”, Sunny Hostin, a întrebat-o pe Mendes dacă va pune capăt pauzei de actorie dacă i s-ar propune un „proiect special” care să-i îndeplinească toate cerințele,  iar actorița a răspuns: „Sper că da”.

Ultimul rol principal al lui Mendes într-un film a fost drama din 2012 „Girl in Progress”, regizat de Patricia Riggen. Lansarea Lionsgate a avut doar 3 milioane de dolari la box office. În același an, Mendes a jucat roluri secundare în filme aclamate de critici, cum ar fi „The Place Beyond the Pines” de Derek Cianfrance și „Holy Motors” de Leos Carax. Ultimul rol de televiziune al lui Mendes a fost în filmul original HBO din 2013 al lui Larry David „Clear History”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Netflix anunță data premierei și primele imagini din filmul „The Gray Man”, cu Ryan Gosling (Foto)