Ryan Gosling colaborează iar cu regizorul ”Blue Valentine”, pentru filmul ”Wolfman”

De: Nicoleta Lepădatu / 27.10.2021, 10:00
Ryan Gosling colaborează iar cu regizorul ”Blue Valentine”, pentru filmul ”Wolfman”

Ryan Gosling și regizorul Derek Cianfrance vor lucra împreună la ”Wolfman”, cel mai recent film cu monstri de la Universal Pictures.

Ryan Gosling și Derek Cianfrance au făcut echipă anterior pentru drama romantică nominalizată la Oscar ”Blue Valentine” și pentru aclamatul thriller ”The Place Beyond the Pines”.

Derek  Cianfrance preia regia peliculei de la Leigh Whannell (“The Invisible Man”), care a trebuit să renunțe la proiect din cauza unor suprapuneri de obligații din calendarul său. Cianfrance este cel care va scrie și scenariul. Nu este clar cum va arăta noua versiune a ”Wolfman”, dar se așteaptă ca filmul să fie o interpretare modernă a poveștii despre un bărbat care este mușcat și se transformă într-un vârcolac.

„Filmele de groază au fost prima mea dragoste – intrarea mea în ceea ce era capabil cinematograful din punct de vedere narativ, psihologic și estetic”, a spus regizorul într-un comunicat. „Și împreună cu ocazia de a colabora din nou cu Ryan Gosling, acesta este cu adevărat un vis devenit realitate. Sunt încântat și inspirat să lucrez cu oamenii minunați de la Blumhouse și Universal pentru a readuce acest monstru la viață în inconștientul nostru colectiv.”

Au trecut aproape 80 de ani de când Wolfman a apărut pentru prima dată pe marele ecran, în adaptarea din 1941 cu Lon Chaney Jr. Personajul a fost reînviat în remake-ul din 2010, cu Benicio del Toro în rolul unui actor american care este mușcat și blestemat de un vârcolac. Versiunea respectivă a fost foarte prost primită de critici, pe lângă eșecul de la box office.

Ryan Gosling va fi și producător al ”Wolfman”, alături de Jason Blum și Ken Kao.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ryan Gosling se pregătește să fie Ken pentru Barbie