Ryan Gosling pornește “într-o călătorie a tuturor”, în noul film “The Actor”

De: Loredana Toma / 13.04.2021, 15:59
Ryan Gosling pornește “într-o călătorie a tuturor”, în noul film “The Actor”

Actorul canadian Ryan Gosling va juca în noul proiect al regizorului Duke Johnson, intitulat “The Actor”. Filmul este o adaptare după romanul “Memory”, de Donald E. Westlake, iar povestea este una comună traiectoriei oamenilor în general, respectiv călătoria spre construirea unei case, găsirea iubirii și, în cele din urmă, descoperirea sinelui.

Pe scurt, filmul spune povestea unui bărbat care a supraviețuit unui atac și încearcă să-și refacă viața. Blocat în Ohio în anii 1950, actorul Paul Cole (Ryan Gosling), care suferă de o severă pierdere de memorie, se chinuie să revină la viața sa din New York și să revendice ceea ce a pierdut, potrivit NME.

Compania Neon se ocupă de distribuție, așa cum s-a ocupat și de cea a filmului de Oscar “Parasite”

Filmul va fi distribuit de Neon, aceeași companie din spatele producției de Oscar “Parasite”. Compania a reușit în patru ani să-și facă un renume, obținând 12 nominalizări la Oscar, din care cinci premii câștigate, iar filmele au adunat peste 150 de milioane de dolari în box office. Totodată, Neon a achiziționat drepturile de difuzare ale filmului biografic despre prințesa Diana “Spencer”, cu Kristen Stewart în rolul principal.

Regizorul Duke Johnson, cunoscut și pentru filmul “Anomalisa”, este la cârma acestui proiect, iar Charlie Kaufman are rol de decizie, fiind director executiv. Gosling se va ocupa și el de producție, împreună cu Ken Kao, prin Waypoint Entertainment. Filmul va marca primul  proiect solo al lui Johnson. Recent, el a îndeplinit rolul de director de animație pentru producția  “Cosmos: Possible Worlds”, iar pentru “I’m Thinking of Ending Things” a colaborat cu colegul său de echipă din “Anomalisa” Charlie Kaufman.

Ryan Gosling este un actor, scenarist și regizor și a devenit cunoscut în 2004, cu rolul principal din drama romantică “The Notebook”. În 2007 a ​​fost nominalizat la Oscar, pentru rolul  din filmul “Half Nelson”. În 2008 a fost nominalizat la Globul de Aur pentru rolul său din “Lars and the Real Girl”.

CITEȘTE ȘI: Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, alături de Ryan Gosling în cel mai scump film Netflix, “The Gray Man” 

Ce i-a interzis Eva Mendes lui Ryan Gosling!

L-a hărţuit 3 luni de zile! Ryan Gosling a obţinut un ordin de restricţie împotriva unei admiratoare

Foto: Profimedia Images