Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, alături de Ryan Gosling în cel mai scump film Netflix, “The Gray Man”

De: Loredana Toma / 06.03.2021, 08:15
Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, alături de Ryan Gosling în cel mai scump film Netflix, “The Gray Man”

Billy Bob Thornton, Alfre Woodard și vedeta din seria “Bridgerton” Regé-Jean Page s-au alăturat actorilor Ryan Gosling și Chris Evans pentru ceea ce se anunță a fi cel mai scump film Netflix, „The Gray Man”. Din distribuție mai fac parte Ana De Armas, Wagner Moura, Jessica Henwick, Dhanush și Julia Butters.

Filmările vor începe în două săptămâni, în Los Angeles, iar regia este semnată de frații Joe și Anthony Russo. Cei doi au lucrat mai mult timp la acest proiect, iar în vara anului 2020, când a fost disponibil, Netflix s-a grăbit să-l cumpere. Gosling și Chris Evans au fost cooptați imediat pentru roluri principale. Scenariul a fost scris tot de frații Russo, cu o recentă „șlefuire” din partea lui Christopher Markus și Stephen McFeely, potrivit Deadline.

Povestea este a unui asasin independent, cu un fost agent CIA pe urmele sale

Filmul este adaptat după romanul de debut al lui Mark Greaney, publicat în 2009, și spune povestea unui asasin independent și a unui fost agent CIA. Thrillerul de acțiune relatează cum asasinul Gentry (Gosling) este urmărit pe întreg globul de fostul agent CIA Lloyd Hansen (Evans).

Filmul “The Gray Man” reprezintă o un parteneriat puternic între Netflix și compania de film AGBO pe care l-au cimentat  în ultimul an cu producția “Extraction”, care a adus cea mai mare audiență din istoria platformei de streaming. Totodată, au colaborat la producția aclamatului film “Mosul”, care a avut premiera în luna noiembrie 2020.

Thornton tocmai a încheiat filmările pentru cel de-al patrulea sezon al seriei Amazon “Goliath” și poate fi urmărit și în drama “A Million Little Pieces”, iar Rege-Jean Page este cunoscut cel mai mult din serialul “Bridgerton”, având ca următor proiect “Dungeons & Dragons” .

CITEȘTE ȘI: Cele mai bune seriale care revin pe Netflix în 2021 

Netflix pregătește serialul anime “Terminator” 

Netflix va descărca automat filme și seriale pe dispozitive mobile în baza algoritmului

Foto: Profimedia Images