Finalul miniseriei “The Queen’s Gambit” este cel mai popular episod Netflix

De: Loredana Toma / 09.02.2021, 17:53
Finalul miniseriei “The Queen’s Gambit” este cel mai popular episod Netflix

Finalul miniseriei “The Queen’s Gambit” este cel mai popular episod dintr-o producție Netflix. Astfel, potrivit platformei online Internet Movie Database (IMDb), ultimul episod din “The Queen’s Gambit”, intitulat “End game”, a fost cotat cu 9,4, acesta fiind cel mai mare rating dintre toate episoadele Netflix analizate.

Pe locul al doilea s-a situat finalul primului sezon “Never Have I Ever … „, intitulat „Said I’m Sorry”, cu un scor de  8,9 pe platforma deținută de Amazon, iar locul al treilea a fost ocupat tot de “The Queen’s Gambit”, cu episodul “Exchanges”, care a obținut rating de 8,8.

“The Queen’s Gambit” spune povestea jucătoarei de șah Beth Harmon și din distribuție mai fac parte actorii Marielle Heller, Thomas Brodie-Sangster, Moses Ingram, Harry Melling și Bill Camp.

Potrivit NME, cel mai slab cotat episod Netflix a fost cel cu numărul opt al miniseriei “Tiger King”, cu 5,2.

Sexul și romantismul bat șahul

Seria “The Queen’s Gambit” este cea mai populară pe platforma Netflix, însă 36,4% dintre utilizatorii IMDb au notat seria “Bridgerton” cu 10. 32,4% dintre utilizatori au acordat scor maxim pentru “The Queen’s Gambit”.

Totodată, o nouă analiză a arătat că suma medie plătită de consumatorii americani pentru abonarea la diverse platforme de streaming este de aproximativ 47 de dolari pe lună, o creștere aproape dublă față de perioada de dinaintea pandemiei.

CITEȘTE ȘI: “Bridgerton” a devenit cel mai vizionat serial original Netflix 

Seria franceză „Lupin”, cu Omar Sy, ar putea detrona „The Queen’s Gambit” pe Netflix 

Foto: Profimedia Images