Seria franceză „Lupin”, cu Omar Sy, ar putea detrona „The Queen’s Gambit” pe Netflix

De: Ana Obretin / 19.01.2021, 18:03
Seria franceză „Lupin”, cu Omar Sy, ar putea detrona „The Queen's Gambit” pe Netflix

Seria franceză „Lupin”, cu Omar Sy, ar putea detrona miniseria „The Queen’s Gambit” pe Netflix, în topul celor mai vizionate producții în prima lună de la premieră. Până pe 5 februarie, la 28 de zile de la lansare, serialul ar putea fi vizionat în 70 de milioane de gospodării, potrivit unei proiecții realizate de platforma Netflix.

Acesta este deja un record pentru un serial francez, iar „Lupin” ar detrona astfel „The Queen’s Gambit”, care în primele 28 de zile a fost vizionat în 62 de milioane de gospodării.

„70 de milioane, este o nebunie! Sunt atât de mândru că ‘Lupin’ este prima serie franceză Netflix care a înregistrat un astfel de succes internațional! Fără voi, nu ar fi fost posibil. Vă mulțumesc tuturor”, a scris plin de entuziasm actorul Omar Sy pe contul său de Twitter.

Produs de Gaumont și format din zece episoade, „Lupin” s-a clasat pe locul 1 în 12 țări, printre care Brazilia, Vietnam, Argentina și Spania. Miniseria prezintă aventurile lui Assane Diop, care decide să-și răzbune tatăl pentru o nedreptate cumplită inspirându-se din metodele geniale ale unui personaj fictiv, spărgătorul gentleman Arsène Lupin, din romanele citite în copilărie.

Semn al amplorii luate de fenomen, romanele lui Maurice Leblanc, care l-a creat pe Arsène Lupin la începutul secolului al XX-lea, se află în topul vânzărilor pe site-ul Amazon.

CITEȘTE ȘI: “Bridgerton”, noul succes de casă al platformei Netflix

“The Sparrow”, noua serie SF pregătită de creatorul “The Queen’s Gambit” și regizorul “Chernobyl”

FOTO: Profimedia Images