Netflix pregătește serialul anime “Terminator”

De: Loredana Toma / 01.03.2021, 18:00
Netflix pregătește serialul anime “Terminator”

Netflix pregătește un proiect anime “Terminator”, în parteneriat cu Skydance, compania care s-a ocupat și de realizarea ultimelor două filme din serie și care deține drepturile asupra francizei science fiction cu Arnold Schwarzenegger în rol principal.

Pentru moment, nu au fost dezvăluite detaliile legate de producția anime, întrucât proiectul este abia la început, însă “povestea “Terminator” este una dintre cele mai reprezentative care s-au creat până acum și care devine din ce în ce mai relevantă pentru lumea în care trăim. Noua serie animată va explora acest univers într-o manieră în care nu a fost făcută până acum. Așteptăm cu nerăbdare ca fanii să experimenteze acest nou capitol fascinant din lupta dintre oameni și roboți”, a declarat, potrivit  Variety, John Derderian, vicepreședintele Netflix Japonia.

“O poveste care sparge convențiile, subminează așteptările și prezintă dovezi de curaj”

Seria va fi produsă în parteneriat cu  Production IG, cu care Netflix colaborează încă din 2018. Dintre producțiile anime ale companiei pot fi amintite “Ghost in the Shell”, “B: The Beginning” și “Eden of the East.” Producător executiv va fi Mattson Tomlin, cel care s-a ocupat și de scenariul producției originale Netflix “Project Power” și a colaborat la scenariul scris de Matt Reeves pentru viitorul film “The Batman”.

“Cine îmi cunoaște maniera de a scrie scenarii va ști că scriu din suflet. Așadar, sunt onorat că Netflix și Skydance mi-au oferit șansa să abordez povestea ‘Terminator’ într-o manieră care sparge convențiile, subminează așteptările și oferă dovezi de curaj”, a spus Tomlin.

Cele șase filme “Terminator” care au fost lansate până în prezent au avut un succes global, suma încasărilor depășind două miliarde de dolari. Cele mai recente producții a fost “Terminator: Dark Fate” și “Terminator: Genisys”.  Deși seria originală Netflix este prima animată din istoria francizei, povestea a mai fost adaptată, anterior, pentru micile ecrane, prin serialul live-action “Terminator: The Sarah Connor Chronicles”  difuzat pe canalul Fox, cu  Lena Headey în rolul principal, Thomas Dekker, ca John Connor, și Summer Glau, ca robotul Terminator.

CITEȘTE ȘI: David Beckham, in rol de Terminator (VIDEO)  

Netflix va descărca automat filme și seriale pe dispozitive mobile în baza algoritmului  

NETFLIX: coduri și setări secrete

Foto: Profimedia Images