Experiment inedit: După divorț, o femeie a ieșit cu șapte bărbați diferiți, în șapte zile consecutive

De: Alex Manole / 23.02.2021, 09:12

După ce a divorțat de soț după o căsătorie de șapte ani, o femeie mărturisește că avea un singur lucru în minte: să facă sex. Nadia Bokody a declarat că ultimele 12 luni de mariaj au fost lipsite complet de pasiune.

După ce a fost din nou singură, tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și a plecat la „vânătoare”. A reușit performanța să se culce cu șapte bărbați diferiți, în șapte zile consecutive, transmite SheSaid.com.

Nadia, care trăiește în Australia, a declarat că după acest experiment s-a simțit „extenuată”. Apoi a început să plângă. Nu era vorba despre sex, ci despre senzația de eliberare pe care a simțit-o.

„M-am simțit în viață, m-am simțit eu și mi-a plăcut mult”, a declarat ea.

Femeia a adăugat că după acest experiment s-a regăsit pe ea, cea de dinainte de a fi iubită, soție sau partenera cuiva.

Nadia Bokody, care astăzi promovează educația sexuală, a declarat că în trecut a fost dependentă de sex și că a avut, la un moment dat, relații în același timp cu șase bărbați, dintre care unul căsătorit.

Sursa: SheSaid.com

CITEȘTE ȘI:

Ţara care a devenit un paradis pentru pensionare. O „mamaie” a avut 15 iubiţi tineri în 7 ani: „Nu le-am dat niciun ban!”

Scenariu tulburător: Și-a cumpărat o păpușă pentru adulți, apoi a urmat ceva terifiant! Ce a făcut apoi robotul inteligent a șocat lumea