Florence Pugh va juca într-un film despre o păpușă robot pentru sex care își ucide proprietarul

De: Adrian Popa / 15.02.2021, 14:41

Păpușile robot pentru sex au avansat foarte mult din punct de vedere tehnologic, iar multe modele actuale sunt înzestrate cu inteligență artificială. Livrările RealDoll, o companie care produce astfel de dispozitive, au urcat cu 50% anul trecut, dominat de pandemie.

Mai mult, sunt experţi care estimează că până în 2050 oamenii vor face mai mult sex cu roboţi decât cu alte persoane. „La început o mulţime de oameni vor fi rezervaţi când va veni vorba de sexul cu roboţi, dar, pe măsură ce se obişnuiesc cu ei, acest lucru se va schimba”, a declarat futurologul britanic Dr. Ian Pearson.

Omenirea se pregătește pentru un viitor în care va conviețui cu inteligența artificială

În aceste condiții a fost anunțată producția „Dolly”, care o va avea în rolul principal pe actrița Florence Pugh („Midsommar”, „Little Women”). În film, o păpușă robot pentru sex își ucide proprietarul, iar apoi șochează lumea când cere să fie apărată în instanță de un avocat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florence Pugh (@florencepugh)

Proiectul este inspirat de povestea cu același nume scrisă de Elizabeth Bear. Scenariul va fi scris de Drew Pearce și Vanessa Taylor.

Drepturile asupra producției au fost cumpărate de serviciul de streaming Apple TV+. De film au fost interesate mai multe companii mari, inclusiv o altă platformă cunoscută de streaming video, al cărei nume nu a fost făcut public.

Un regizor nu a fost selectat încă, iar lucrul la scenariu nu a început.

Recent a făcut valuri știrea că Erica, un robot umanoid, a primit rolul principal într-un film SF care are un buget de 70 de milioane de dolari.

Sursa: Deadline

CITEȘTE ȘI:

Gina Carano, concediată din “The Mandalorian”, după ce i-a comparat pe republicani cu evreii din timpul Holocastului

Will Smith, mafiot și agent CIA, într-un thriller regizat de David Leitch