Will Smith, mafiot și agent CIA, într-un thriller regizat de David Leitch

De: Loredana Toma / 08.02.2021, 16:32
Will Smith, mafiot și agent CIA, într-un thriller regizat de David Leitch

Actorul Will Smith va juca rolul principal, cel al unui mafiot care este și agent CIA, în thrillerul “Fast & Loose”, o producție STXfilms în regia lui David Leitch. Scenariul filmului  este semnat de Jon și Eric Hoeber.

Smith, în vârstă de 52 de ani, va intra în pielea personajului John Riley, un bărbat care a fost ținta unui asasinat și care și-a pierdut și memoria. Acesta urmărește o serie de indicii care l-ar putea ajuta să-și recapete identitatea și află că a trăit două vieți diferite. Într-una din vieți este un mafiot criminal înconjurat de femei frumoase, lucruri scumpe și cu un stil de viață fabulos, iar în cealaltă este un agent CIA, cu un salariu mic, fără familie, casă sau vreo urmă de succes. Problema este că nu-și amintește care dintre aceste două identități este cea reală și care dintre cele două vieți este cea pe care vrea să o trăiască cu adevărat.

“King Richard” și “Emancipation”, printre proiectele viitoare ale lui Will Smith

Proiectele viitoare ale lui Will Smith includ filmul biografic ‘King Richard” și drama “Emancipation”.

Regizorul  David Leitch se va ocupa de filmul “Bullet Train”, cu o distribuție formată din Brad Pitt, Zazie Beetz, Michael Shannon, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Bad Bunny și Andrew Koji. Filmul spune povestea unui grup de asasini cu diverse scopuri criminale, care se află într-un tren din Tokyo, Japonia. Scenariul este scris de Zak Olkewicz.

CITEȘTE ȘI: Will Smith este gazda unui documentar Netflix despre drepturi civile 

Foto: Profimedia Images